Valve Aamiaisseminaari

Keskiviikkona 20.5. kello 8.30 – 11.00 Kiasma, Helsinki

Kyberaikakaudella uudet viestintäkeinot on oltava hallussa. Miten siinä onnistutaan, voiko esimerkiksi siviilimaailma hyötyä sotilasorganisaation viestintäopeista? Ajankohtaisia näkemyksiä ja kokemuksia aamiaisen ohessa tarjoilevat puolustusvoimien viestintäjohtaja, eversti Mika Kalliomaa, sosiaalipsykologi Sampo Luoto, jonka tuore kirja ”Markkinointi boksin ulkopuolella” pureutuu ihmisluonteen päätöksenteon motiiveihin, ja verkkosisältöön, löydettävyyteen ja mittaamiseen erikoistunut digiyrittäjä, Cuutio Oy:n toimitusjohtaja Jarno Wuorisalo.

OHJELMA

8.30   Aamiaisbuffet Kiasman ravintolassa

9.15   Tervetuloa!
Kirsi Nurmi, Valve Communications Oy

Miten hallitaan somea turbulentissa kybermaailmassa?
Mika Kalliomaa, eversti, puolustusvoimat
Viestintäosasto laatii puolustusvoimien viestintästrategian sekä ohjaa sen kokonaisviestintää, viestinnän ja valmiussuunnittelua sekä koordinoi puolustusvoimien maineenhallintaan. Osasto tuottaa Puolustusvoimain komentajan ja Pääesikunnan johdon tarvitsemat viestinnän asiantuntijapalvelut.

Mikä saa viestin kolahtamaan, järki vai tunteet?
Sampo Luoto, sosiaalipsykologi, Senior Insight Manager, Valve
Sampon tuorein kirja ”Markkinointi Boksin Ulkopuolella” pureutuu ihmisluonteen päätöksenteon motiiveihin. Sampon omin sanoin: ”En fanita markkinoinnin teorioita. Fanitan ihmistä. Markkinointia ei voi erottaa ihmisestä eikä ihmistä markkinoinnista.”

Onko valittu viestintätaktiikka tehokas, olenko googlen top 5:ssä?
Jarno Wuorisalo, digiyrittäjä, Cuutio Oy
Cuutio on kotimainen pilvisovellus, jonka avulla on helppoa ymmärtää verkkopalvelun sisältökokonaisuuksien löydettävyys ja sen kehitys Googlen hakutuloksissa, tunnistaa sivuston kävijäpolun toimivuus, löytää sisällön kehityskohteet sekä havainnollistaa kilpailu- ja markkinaolosuhteet.

10:30   Yhteenveto
Kirsi Nurmi ja Sanna Haanpää-Liukko, Valve
Strategisten valintojen ja suunnitelmallisuuden merkitys korostuu digiajan viestinnässä, jossa kanavien kirjo lisääntyy lakkaamatta.

11:00   Tilaisuus päättyy


Kiitos!

Osallistumisesi on rekisteröity.

 

Ilmoittaudu Valve Aamiaisseminaariin tästä