B2B-markkinointi-ja tapahtumakoordinaattori

Etsimme markkinointiviestinnän tulevaa suurta lupausta aitiopaikalle näkemään, mitä kaikkea tämän päivän markkinoinnissa pääsee tekemään. Olet tiimipelaaja, jolla on asenne kohdallaan, halua oppia uutta ja tehdä laaja-alaisesti markkinointiviestintää osana asiantuntijatiimiä.

Omaat hyvät viestintätaidot sekä sisäiseen, että ulkoiseen kommunikaatioon ja osaat tuottaa kiinnostavaa kirjallista sisältöä. Kuvankäsittelystä ja presentaatioiden tekemisestä sinulla on perustaidot.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta markkinoinnin tehtävistä ja kokemusta digitaalisesta viestinnästä ja markkinoinnista, sekä sisältöjen tuottamisesta ja julkaisemisesta digitaalisiin kanaviin. Markkinoinnin automaation ymmärrys ja digimarkkinoinnin ja some-kanavien (Twitter, LinkedIn, Yritysblogit) tuntemus ovat edellytyksiä työssä pärjäämiselle.

Odotamme sinulta:

  • Projektinhallintataitoja
  • Kykyä asioiden itsenäiseen edistämiseen ja koordinointiin
  • Näkemystä B2B-maailmasta ja vaikuttajaviestinnästä
  • Usean vuoden kokemusta B2B-markkinoinnista

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään maamme menestyneimpien B2B-yritysten markkinointia Valveelle MTV:n asiakkuustiimiin. Rakennamme Valveesta maan johtavaa markkinoinnin asiantuntijaorganisaatiota, joka auttaa asiakkaitaan lunastamaan digitalisaation tuomat mahdollisuudet. Tukenasi on Valveen asiantunteva ja nälkäinen 160 hengen tiimi. Monipuolisen osaajajoukkomme avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti ja huolehtimaan siitä, että kunnianhimoisimmatkin ideat saadaan toteutettua.

Haku umpeutuu 1.8.2017. Paikka täytetään kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakulomakkeeseen pääset tästä.  

Valve on markkinoinnin, viestinnän ja teknologian yhdistäjä. Autamme asiakkaitamme 160 asiantuntijan voimin muuttumaan ja menestymään digitalisoituvassa maailmassa strategisen näkemyksemme ja kokonaisvaltaisen osaamisemme kautta. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 16 miljoonaa euroa. Visiomme on mullistaa toimialoja, kasvattaa asiakkaidemme brändiarvoa ja tuottaa heille mitattavaa kilpailuetua.