En

Alvarin matka Traineesta Growth Marketing Specialistiksi

Matkani Valveella alkoi 2021 elokuun alussa, kun ensimmäisen kerran kävelin Valveen ovista sisään. Toimiston ovien sijainti on tämän jälkeen jo ehtinyt muuttua, mutta edelleen Valveen ovista kävelen töihin sisään, nykyään tosin jo kasvumarkkinoinnin asiantuntijana.

Marketing Traineena aloitin Kipinä-heimossa, joka on keskittynyt kasvumarkkinoinnin kokonaislaajuisen palvelutarjoaman tuottamiseen. Toiveenani oli päästä mahdollisimman vahvasti sekä nopeasti mukaan asiakastyöhän sekä mahdollisesti työskentelemään graduaiheeni (Account-based Marketing) ympärillä, näin ollen Valve valikoitui vaihtoehdoista kirkkaimmaksi.

Alkuun työskentelin myös Valveen oman markkinoinnin puolella, jossa varsinkin HubSpot- taitoni kehittyivät ja syventyivät. Tämän jälkeen pääsin nopeasti työskentelemään moninaisten ja mielenkiintoisten asiakastehtävien parissa. Mielestäni tämä on arvokkain tekijä mahdolliselle trainee-paikan pohtijalle, sillä ”kahvinkeitto” paikkoja riittää paljon. Paikkoja, missä pääset kehittämään ammattitaitoasi haluamaasi suuntaan, onkin sitten jo paljon vähemmän.

Minkälainen kokemukseni oli ja minkälaista Valveella on sitten töitä tehdä?

Mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien lisäksi olen ollut varsin onnellinen työyhteisöstä ja oman heimomme työkavereista. Työkavereiden joukosta onkin löytynyt kesäksi golfkaveri ja muutakin aktiviteettia on suunnitteilla työajan ulkopuolella. Kokemukseni Valveella onkin ollut mielenkiintoisten työtehtävien ja mukavan työporukan kautta sen verran hyvä yhdistelmä, että jatkoin Valveella työuraani enemmän, kuin mielellään. Valve tarjoaa nuorelle uran alussa olevalle hyvän alustan kehittää ammattitaitoaan, ja työilmapiiri tukee aidosti kehittymistä ja uusien taitojen oppimista.

Olenkin oppinut traineen roolissa paljon, trainee-jakso toimikin hyvänä jatkeena käytännön taitojen oppimiseen yliopiston teoreettisten opintojen päälle. Nyt pääsen työtehtävissäni hyödyntämään molempia puolia, niiden täydentäessä toisiaan. Markkinointi on alana jatkuvassa muutoksessa, luoden tarpeen jatkuvasti kehittää henkilökohtaista osaamista. Halutessaan Valveelta löytyy asiantuntija jokaiselle markkinoinnin osa-alueelle ja onkin varsin mielenkiintoista päästä oppimaan ammattitaitoisilta työkavereilta uusia taitoja. Näin ollen, tiivistäisin Valveen olevan osuva paikka uteliaille ja tiedonjanoisille ammattilaisille.

Hae sivustolta:Search our site: