En

Viestintäalan kärjessä, kirkkaimmat timantit ympärillä

Miltä kuulostaa työpaikka, jossa saa joka päivä kehittyä viestijänä ja tehdä yhteistyötä viestinnän ja markkinoinnin kirkkaimpien timanttien kanssa? Valveen Head of Communications and Content -positiossa teen yhdessä moniosaaja-tiimini kanssa vaikuttavaa viestintää ja markkinointia ja edistän vastuullisuutta yhteiskunnassa. 

Työpalettiini kuuluu esimerkiksi viestinnän kokonaisvaltaista muotoilua, johdon strategista sparraamista sekä ihmisten ja töiden johtamista. Hädän hetkellä autan asiakkaita kriisiviestinnän keinoin. Saatan aloittaa työpäiväni tiedotteen kirjoittamisella, hypätä tukemaan asiakasta viestintästrategian luomisessa ja loppupäivän suunnitella workshopia tai sparrailla vastuullisuusviestintää. Ilokseni asiakkaat ovat tykänneet ja arvostaneet työtäni, ja onnekseni tällä alalla palautetta saa koko ajan. 

Minusta on innostavaa nähdä erilaisia maailmoja julkisen puolen infrarakentamisesta aina kansainvälisiin pörssiyrityksiin asti. Yhdistämme asiakkaille parhaat osaamiset – digiä, markkinointia, viestintää, somea ja visualisuutta ja lyömme viisaat päämme yhteen. 

Meidän osaamispoolimme tarjosikin minulle viestijänä ihan uuden maailman – kaikki parhaat osaajat ovat nyt työkavereitani! Sparrailemme, tuemme ja ammennamme toistemme osaamisesta uutta oppia omaan tekemiseen. Mieltäni on erityisesti lämmittänyt kollegoiltani saatu palaute: minut on äänestetty Valveen tähtipelaajaksi ja parhaaksi työkaveriksi. 

Valveella jokaista kannustetaan kehittymään omaan, hyvältä tuntuvaan suuntaan. Oma urani toimistossa on kehittynyt rivakasti: neljässä vuodessa olen ehtinyt kypsyä niin konsultoinnin kuin asioiden ja ihmisten johtamisessa. Ennen Valvetta olin toiminut viestinnän johtotason tehtävissä asiakkaan puolella pöytää. 

Viestinnän luotsaajana toivon tiimiini tekijöitä, jotka uskaltavat sekä heittäytyä että tarttua toimeksiantoihin sutjakasti. Valveella tehdään töitä rennossa ilmapiirissä, jossa jokainen saa olla oma itsensä ja tarjolla on niin valtaa kuin vastuutakin. Olemme reilua, rehellistä ja iloista porukkaa, ja aina löytyy joku, jonka kanssa nauraa! 

Tämä aika tarvitsee viestinnän ammattilaisia. Viestijöiden täytyy löytää ja kiteyttää organisaatioiden hyvät asiat ja tärkeimmät näkökulmat. Vastuullisuuden tulee näkyä yrityksen viesteissä kautta linjan, ja rehellisyys ja läpinäkyvyys kantavat kauas. Tule meidän kanssamme tekemään vaikuttavaa viestintää ja markkinointia!

Hae sivustolta:Search our site: