Suomen palkituin digitoimisto Valve vahvistaa kasvuaan ostamalla Really Helsingin

Digitaalisten palveluiden ja markkinointiviestintäpalveluiden suunnittelutoimisto Valve Branding on ostanut enemmistöosuuden digitoimisto Really Helsingistä.

Digitaalisten palveluiden ja markkinointiviestintäpalveluiden suunnittelutoimisto Valve Branding  on ostanut enemmistöosuuden digitoimisto Really Helsingistä. Yhdistymisen myötä Valve vahvistaa johtavaa asemaansa liiketoimintaa tukevien innovatiivisten ja asiakaskokemukseltaan mieleenpainuvien digitaalisten palveluiden tarjoajana. Reallyn avulla Valve laajentaa tarjontaansa myös pienille ja keskisuurille yrityksille.

”Valve ja Really ovat toimialansa vanhimpia toimijoita ja Suomen kärkitoimistoja omissa toimintaympäristöissään. Yhdistyminen tukee molempien tavoitteita tuottaa liiketoimintaa tukevia digitaalisia innovaatioita ja edelläkävijäratkaisuja asiakkailleen”, Valven toimitusjohtaja Jorma Maaninka sanoo ja jatkaa: ”Meitä yhdistävät vankan toimiala- ja liiketoimintaosaamisen lisäksi pitkät ja menestyksekkäät asiakassuhteet sekä vahva tahto tukea asiakkaidemme liiketoimintaa digitaalisin ratkaisuin. Yhdessä olemme entistäkin monipuolisempia, tehokkaampia ja joustavampia, ja pystymme tarjoamaan palveluita laajemmalle asiakaskunnalle.”

Yhdistymisen seurauksena Suomeen syntyy vihdoinkin digitoimija, joka on riittävän suuri palvelemaan asiakkuuksia toimialariippumattomasti ja läpi koko yrityskentän.

”Sekä Really että Valve ovat aina rakentaneet käyttäjälähtöisesti suunniteltuja digitaalisia palveluita, jotka palvelevat liiketoimintatavoitteita. Kun asiakkuus- ja kasvustrategiat ovat yhteiset, yhdistyminen on luonteva tapa kasvattaa vahvaa suunnittelu- ja teknologiaosaamistamme”, painottaa Jorma Maaninka.

Really Helsingin toimitusjohtaja Sara Henriksson korostaa ketteryyttä: ”Reallyn pitkälle tuotteistetut suunnittelupalvelut ja helppokäyttöinen yrityksille pilvipalveluna tarjottava RCMS-julkaisujärjestelmämme mahdollistavat vahvan verkkobrändin rakentamisen myös pienemmille yrityksille.”

Valven myynti- ja markkinointijohtajaksi nimitetty Henna Leonsaari on innostunut yhdistymisestä: ”Valven suunnittelutiimit voivat keskittyä entistä tehokkaammin liiketoimintakriittiseen palvelumuotoiluun ja edesauttaa suurasiakkaiden kasvua Itämeren alueella. Reallyn vahva digitaalinen markkinointiosaaminen palvelee koko Suomen PK-kenttää. Reallyn omistamat ratkaisut ovat loistavia, ja niiden avulla voidaan tuottaa nopeasti ja tehokkaasti sisältöpohjaisia kampanjoita, laskeutumissivuja ja muita erillisiä verkkosivustoja. Digitaalisuuden mahdollisuuksista pääsee näin hyötymään yhä useampi yritys”.

Really jatkaa yhdistymisen jälkeen itsenäisenä tytäryhtiönä ja omalla brändillään, mutta muuttaa saman katon alle Valven toimitiloihin. Valven toimitusjohtaja Jorma Maaninka vastaa molempien yhtiöiden johtamisesta. Reallyn nykyinen johto, Sara Henriksson ja Jarno Wuorisalo, jatkaa sekä omistajina että asiantuntijoina Reallyn palveluksessa.

Valve osti alkuvuonna 3D-suunnitteluun ja -animointiin erikoistuneen Kärkijoukkueen, ja Really Helsingin osto on jatkoa Valven kasvustragialle. Valve-konsernin henkilöstömäärä nousee kaupan myötä noin 60 henkilöön, ja liikevaihdoltaan yhtiö nousee toimialansa kärkeen.

Valve Branding on vuonna 2000 perustettu digitaalisten palveluiden ja markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto, joka työllistää 42 henkilöä. Valven asiakkaat ovat Suomen johtavia suuryrityksiä.

Really Helsinki on perustettu vuonna 2000 ja työllistää 20 henkeä. Asiakkaita on yli 200, mm. Fonecta, SAV-Rahoitus, Fennovoima ja Bridgestone. Reallyn kehittämä, nykyaikaisena SaaS-palveluna toimiva RCMS-julkaisujärjestelmä on noin 7000 yrityssivustollaan yksi Suomen käytetyimmistä kaupallisista julkaisujärjestelmistä.

Tiedote PDF-tiedostona.

Lisätietoja:

Jorma Maaninka
Toimitusjohtaja
Valve Branding
040 1735504
www.valve.fi

Sara Nikander
Osakas
Really Helsinki
045 6735577
www.really.fi

Jorma Maaninka
CEO
‹ Takaisin