Brändin rakentaminen 

Jokaisessa yrityksessä on jotain, mikä tekee siitä omintakeisen ja kiinnostavan. Vahva ja erottuva brändi kannattaa rakentaa juuri sen varaan. Johdonmukaisella, strategialähtöisellä brändityöllä saavutetaan kilpailuetu, joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen.

Valve Branding Toolbox

Brändistrategia

Aitoa kilpailuetua tuova brändistrategia vaatii vankan perustan. Rakennusaineina toimivat tieto, ymmärrys, näkemys – sekä rohkeus tehdä valintoja. Me hyödynnämme vuorovaikutteista työpajaa, koska se on tehokkain tapa luoda yrityksellesi tunnistettava ja tehokas brändistrategia.

Visuaalinen identiteetti

Uskottava visuaalinen identiteetti vahvistaa yrityksesi brändiä ja tunnettuutta. Kansainvälisillä markkinoilla kilpailtaessa vakuuttavan yritysilmeen tärkeys korostuu entisestään. Luomme ja uudistamme yritysilmeitä aina logoista pakkausmateriaaleihin sekä digitaalisiin sisältöihin.

Tarinallistaminen

Hyvä brändi on erottuva tarina. Me yhdistämme klassista tarinankerrontaa nykyteknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin. Näin autamme luomaan brändillesi narratiivin, joka puhuttelee – ja tarvittaessa ravistelee –  sekä sisäisiä sidosryhmiä, että nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaita.

Brändin jalkautus kaikkiin kanaviin

Brändiuudistuksen tulee näkyä kaikissa markkinointi- ja viestintämateriaaleissa, kaikissa kanavissa. Teemme uudistusprosessista sinulle vaivattoman huolehtimalla, että kaikki uudistukset tapahtuvat ketterästi ja nopeasti.

Miksi investoida brändin rakentamiseen - eikö tuotekehitys ole kaikki kaikessa?

Tuotteet ja teknologia vanhenevat, mutta vahva brändi kestää aikaa. Ihminen ei luo tunnesidettä tuotteisiin tai yrityksiin, vaan brändeihin, joihin samaistuu.

Meidän brändiasiantuntijamme edustavat kotimaisten ja kansainvälisten yritys-, tuote- ja palvelubrändien kehittämisen huippua. Vastaamme niin miljardiluokan globaalien teollisten toimijoiden, kuin ketterien kotimaisten kasvuyritysten tarinoista, eikä mikään toimiala ole meille vieras.

Käytämme käytännössä hyväksi osoittamiamme työkaluja ja vakiintuneita prosesseja sekä rutkasti näkemyksellisyyttä ja ennakkoluulottomuutta. Tiedämme, kuinka brändipääomaa kasvatetaan pitkäjänteisesti strategisen viestinnän, designin ja markkinoinnin keinoin – kaikissa kanavissa Kiinasta Kempeleeseen.

Ota yhteyttä

Sara Nikander
Sara Nikander Director, Brand & Digital 045 6735 577
Kirsi Nurmi
Kirsi Nurmi Director, Talent Dev & Comms, Brand & Digital 045 2719 559