Lukulistasi on tyhjä

Lähetä lukulista sähköpostiisi:

Kokenut viestintäosaaja

Oletko dynaaminen, innovatiivinen ja kokenut viestinnän ammattilainen – haluaisitko työskennellä moniosaajatiimissä ja yhdistää viestinnän ja markkinoinnin parhaat puolet vaikuttavan viestinnän tekemiseksi?

Haemme huipputiimiimme kokenutta viestintäammattilaista, joka hanskaa viestintää laidasta laitaan – strategisesta suunnittelusta kokonaisvaltaiseen avaimet käteen- toteutukseen. Me emme ole viestintätoimisto, vaan markkinointitoimisto, jossa innovoinnissa ja toteutuksessa tukenamme on oman alansa parhaita asiantuntijoita digimarkkinoinnista, graafisesta suunnittelusta, palvelumuotoilusta, VR/AR:stä ja elävästä kuvasta. Voimme siis rakentaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisia konsepteja ja myös toteuttaa ne.

Valveella sinua odottaa tiimi, jossa on mm. 10+ vuotta konserniviestinnän johdossa toimineita viestijöitä, vaikuttaja- ja PR-viestinnän ammattilaisia ja somevelhoja. Rautainen Communications & Influence-tiimimme tekee strategiaviestintää, brändiviestintää, kriisiviestintää, rakentaa ajatusjohtajuutta, suunnittelee ja toteuttaa vaikuttajakampanjoita, vuosikertomuksia ja paljon muuta.

Valveen konsulttina tehtäviäsi ovat:

– viestinnän strateginen suunnittelu ja kehittäminen
– monikanavaisten viestintäkampanjoiden suunnittelu ja toteutus
– asiakasprojektien suunnittelu ja johtaminen
– sisältömarkkinoinnin suunnittelu ja sisällöntuotantomonikanavaisten viestintäkampanjoiden suunnittelu ja toteutus
– asiakkaan johdon viestintätuki
– kriisiviestintä
– talous- ja vastuullisuusviestintä

Valve rakentaa merkityksellistä, kestävää kilpailuetua digitalisoituvassa maailmassa. Yhdistämme markkinoinnin, viestinnän ja teknologian. Vahvalla kokemuksella, testatuilla menetelmillä ja työkaluilla sekä intohimoisella luovuudella rakennamme yhdessä menestystä. Toimimme itseohjautuvassa organisaatiossa. Katso meistä lisää www.valve.fi.

Odotamme sinulta:

– proaktiivista otetta
– kokemusta johdon konsultoinnista
– 5+ vuotta työkokemusta vaativista viestintätehtävistä
– kokemusta suuryritysten viestinnästä joko yrityksen viestinnässä tai konsulttina
– sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
– positiivista tiimityöasennetta

Tarjoamme sinulle haastavia, mutta innostavia viestintätehtäviä kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme parissa, hauskan, ammattitaitoisen ja kunnianhimoisen Valve-tiimin ja toimistotilat Helsingin keskustasta Espan kupeesta, sekä etätyömahdollisuuden. Toimita hakemuksesi ja palkkatoivomus mahdollisimman pian täältä, mutta kuitenkin viimeistään viikon 45 loppuun mennessä

Tiedustelut: Kirsi Nurmi
puh. 045 271 9559