Digital Advertising Specialist

Ammattitaitoinen digitaalisen mainonnan ammattilainen, jonka tehtävänä on auttaa kansainvälisiä suuria B2B-asiakkaitamme hyödyntämään digitaalisia kanavia paremmin mielipidevaikuttavuuden rakentamisessa ja liidien generoinnissa.

Etsimme Valveen kasvavaan digitaalisen markkinoinnin tiimiin ammattitaitoista digitaalisen mainonnan ammattilaista. Tehtäväsi on auttaa pääasiassa kansainvälisesti toimivista suurista B2B-yrityksistä koostuvia asiakkaitamme hyödyntämään digitaalisia kanavia paremmin mielipidevaikuttavuuden rakentamisessa ja liidien generoinnissa. Tulosten maksimoimiseksi tunnet myös konversio-optimoinnin lainalaisuudet ja digitaalisen markkinoinnin mittaamisen.

Vaatimukset

  • 2–5 vuoden kokemus digitaalisesta mainonnasta
  • Hallitset hyvin hakukoneiden, sosiaalisen media ja display-mainonnan
  • Tunnet web-analytiikan työkalut
  • Hyvä englanninkielen taito
  • Markkinoinnin automaation tuntemus on selkeä plussa

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään maamme menestyneimpien B2B-yritysten markkinointia. Rakennamme Valveesta maan johtavaa markkinoinnin asiantuntijaorganisaatiota, joka auttaa asiakkaitaan lunastamaan digitalisaation tuomat mahdollisuudet. Tukenasi on Valveen asiantunteva ja nälkäinen 130 hengen tiimi. Monipuolisen osaajajoukkomme avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti ja huolehtimaan siitä, että kunnianhimoisimmatkin ideat saadaan toteutettua.

Hakuaika tehtävään päättyy 30.6.2017. Paikka täytetään kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä sähköinen hakemus täällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Joonas Rinne

etunimi.sukunimi@valve.fi

050 596 9335