Liiketoiminnan suunnittelu digitaaliseen maailmaan

Tunnistamme digitaalisia mahdollisuuksia asiakasta kohtaavissa prosesseissa aina markkinoinnista, viestinnästä ja myynnistä palveluntuotantoosi asti. Avullamme asiakkaamme voivat laajentaa horisonttiaan ja määritellä strategisen näkemyksen – ei vain pysyäkseen kilpailullisena, vaan myös viedäkseen liiketoimintansa seuraavalle tasolle.

Mahdollisuuksia muuttuvilla markkinoilla

Uudet ostotottumukset ja uudenlaiset palvelut aggressiivisilta start-upeilta voivat muuttaa markkinaympäristöäsi nopeasti. Etsimme ja analysoimme olennaisen markkinatutkimuksen alaltasi ja muodostamme näkemyksen muuttuvista olosuhteista.

Tunnista digitalisaation mahdollisuudet markkinoinnista palvelutuotantoon

Mahdollisuudet huomattavaan tuottavuuden kasvuun ja innovaatioon voivat löytyä yllättävistäkin paikoista. Selvitämme, missä arvonlisäys tapahtuu analysoimalla liiketoimintaasi ja asiakkaitasi. Lopuksi suosittelemme, mitä kannattaa automatisoida ja kuinka muuttaa tarjoomaasi vastaamaan uutta ympäristöä.

Kartoita erilaisia liiketoimintamalleja erilaisiin tilanteisiin

Parannukset tuottavuuteen ovat aina tervetulleita, mutta joskus ratkaisu löytyy uusilta markkinoilta. Etsimme uusia tuotteita ja palveluita liiketoimintamalleineen kokonaan uusilta markkinoilta tai täydentäen nykyistä tarjoomaasi.

Tee digitalisaatio- ja markkinointisuunnitelmia tehdäksesi innovaatioista todellisia

Menestyksekkään liiketoiminnan rakentaminen ei ole vain innovatiivisen tuotteen tai palvelun luomista vaan koko liiketoimintamallin, sisältäen prosessit, markkinoinnin ja myynnin. Voimme laatia yksityiskohtaiset suunnitelmat kaikkein lupaavimmille liiketoimintamalleille ja skenaarioille.

Suunnittele muutos ja uusien mallien totetus

Liian usein innovaatio pysähtyy suunnitteluasteelle, eikä tule koskaan toteutetuksi. Haluamme nähdä työmme tulevan todeksi. Yhdessä suunnittelemme liiketoimintamallin toteutuksen askel askeleelta pilottiohjelmien, koulutusten ja viestinnän avulla.

Ota yhteyttä

Sara Nikander
Sara Nikander Director, Brand & Digital 045 6735 577