Moderni B2B-myynti ja markkinointi

B2B-myynti on murroksessa; me autamme yritystäsi rakentamaan tehokkaan toimintamallin, joka tuo kilpailuetua ja lisää myyntiä.

Luomme markkinoinnille ja myynnille yhteiset pelisäännöt:

Sisältömarkkinointi

Tarjoamalla houkuttelevaa ja monimuotoista markkinointisisältöä ostopolun eri vaiheissa johdatamme samalla ostajia valintaprosessissa eteenpäin. Huomioimalla päätöksentekijöiden eriävät näkökulmat kasvatamme toimenpiteiden vaikuttavuutta.

Liidien generointi

Markkinoinnin tehtävä on lisätä kysyntää. Me autamme tuottamaan myyjillesi laadukkaampia liidejä optimoimalla konversiopisteet sekä kehittämällä tulosten seurantaa ja liidien hallintaprosessia.

Markkinoinnin automaatio

Autamme sopivan markkinointiautomaatiojärjestelmän valinnassa, käyttöönotossa ja päivittäisessä hyödyntämisessä. Mikäli jo hankittu järjestelmä ei tuota vakuuttavia tuloksia, autamme suunnittelemaan toimenpiteet, joilla saavutat täydet hyödyt. 

Myynnin tehostaminen

Myyjällä ja myyntitapaamisilla on ratkaiseva rooli kompleksisessa yritysmyynnissä. Autamme tehostamaan myyntikäyntejä myyntiprosessin kokonaisvaltaisen kehittämisen työkalun avulla. Tiedämme, kuinka parannat myyntikäyntien laatua ja varmistat, että brändi ja markkinointisanoma välittyvät yhdenmukaisesti kaikissa asiakaskohtaamisissa.

Täydellinen kumppani pohjoismaisille B2B-yrityksille

Meillä on laaja kokemus kansainvälisestä B2B-markkinoinnista ja myynnistä. Yhdistämme liiketoiminnan, markkinoinnin ja myynnin, mikä tekee meistä arvokkaan kumppanin pohjoismaisille yrityksille, jotka tavoittelevat kannattavaa kansainvälistä kasvua.

Ota yhteyttä

Sara Nikander
Sara Nikander Director, Brand & Digital 045 6735 577