Täsmäosaamista tiimiisi

Tuntuuko siltä, että projektit etenevät nykyisellä kokoonpanolla liian hitaasti? Onko tiimissänne pulaa digiosaajista, jotka tuntevat markkinoinnin uudet työkalut ja toimintatavat? Meiltä saatte tueksenne markkinoinnin ja viestinnän kirkkaimman kärjen. 

Markkinoinnin ulkoistus tai osaajat osaksi omaa tiimiä

Osaamisvajeen paikkaus

Kaipaatteko jotain tiettyä osaamista tiiminne, mutta rekrytointi tuntuu vaikealta tai liian hitaalta? Meiltä saatte osaavan henkilön lainaan lyhyeksi aikaa tai pidemmäksi jaksoksi, osa-aikaisena tai kokopäiväisenä, tarpeenne mukaan.

Markkinoinnin ulkoistus

Voitte ulkoistaa meille koko markkinoinnin tekemisen tai tietyn osan siitä, kuten esimerkiksi sisällöntuotannon tai sosiaalisen median kanavien ylläpidon. Ulkoistukseen liittyy aina tavoitteiden asettaminen ja tulosten mittaaminen.

Muutoksessa on kasvun mahdollisuus

Tarpeenne voivat liittyä strategiseen suunnan muutokseen, laajenemiseen tai toimintojen uudelleenjärjestelyyn. Määrittelemme yhdessä tarpeenne ja parhaan mahdollisen toimintamallin. 

Meiltä löydät lahjakkaita markkinoinnin ja viestinnän koordinaattori-, päällikkö- ja johtajatason osaajia. Oikeiden ihmisten avulla työ saadaan tehdyksi paremmin, nopeammin ja oikeaan hintaan. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

 

 

Ota yhteyttä

Sara Nikander
Sara Nikander Director, Brand & Digital 045 6735 577
Kirsi Nurmi
Kirsi Nurmi Director, Talent Dev & Comms, Brand & Digital 045 2719 559