Verkkosivustot ja mobiilikehitys

Luomme näyttäviä ja helppokäyttöisiä verkkopalveluita monenlaisiin tarpeisiin. Laaja-alaisen tekijäkaartimme ansiosta erilaiset näkökulmat liiketoiminnasta käyttökokemukseen ja teknologiaan ovat projektitiimeissämme hyvin edustettuina.

Vastaamme verkkopalvelun toteutuksesta alusta loppuun:

1. Tavoitteiden määrittely

Asetamme projektille selkeät, mitattavat tavoitteet, jotta suunnistamme kohti yhteistä määränpäätä. Lisäksi määrittelemme miten palvelun käyttöä seurataan julkaisun jälkeen.

2. Palvelumuotoilu

Käyttökokemussuunnittelijamme ja palvelumuotoilijamme työskentelevät tiiviisti kehittäjien kanssa. Näin projektit etenevät ketterästi ja kustannustehokkaasti.

3. Tekninen suunnittelu ja toteutus

Vastaamme verkkopalvelun teknisestä suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Valitsemme aina käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan teknologian.

4. Analytiikka ja jatkuva kehitys

Seuraamme aktiivisesti verkkopalvelun toimivuutta ja käyttöä verkkoanalytiikkaa hyödyntäen. Palvelun jatkokehitykseen osallistuu myös tuttu projektitiimi.

Verkkosivustot ja digitaaliset palvelut

Teemme yritysten verkkosivut pääasiassa WordPress-julkaisujärjestelmällä, sekä paljon räätälöintiä ja integrointia vaativat verkkopalvelut Wake Platform -alustalla. 

Toteutamme myös muut digitaaliset julkaisut, kuten kampanjasivustot, yrityssivustot, blogit, digilehdet ja digitaaliset vuosikertomukset.

Sähköiset työkalut

Erilaiset selaimella käytettävät työkalut ovat erikoisosaamistamme. Rakennamme liiketoiminnan palveluja, portaaleja ja muita räätälöityjä toiminnallisuuksia sisältäviä selainsovelluksia.

Rakentamiamme sähköisiä työkaluja:

  • Ankkuri - If-myynnin työkalu
  • LapWall LEKO - verkkotyökalu rakennusten suunnitteluun
  • Wake Excite - työkalu myyntiprosessin digitalisointiin

Mobiiliapplikaatiot

Kehitämme mobiilisovellukset kännyköille ja tableteille. Sovellukset voivat olla joko natiiviapplikaatioita, tai selaimella käytettäviä HTML5-toteutuksia.

Toteuttamiamme sovelluksia:

Wake Platform

Wake on pilvialusta sovellusten sisällönhallintaan. Wake Platform on Valveen kehittämä ja rakennamme useimmat digitaaliset palvelut sen päälle. Kaikki sisältö säilötään turvallisessa, nopeassa ja skaalautuvassa säilytyspaikassa ja sitä voidaan jaella sieltä erilaisiin digitaalisiin rajapintoihin. 

Kun tieto on tallennettu Wake Platformiin, sen päivittäminen onnistuu helposti yhdestä paikasta, vaikka sitä hyödynnettäisiin samanaikaisesti useassa digitaalisessa palvelussa. Samaa sisältöä voidaan näyttää esimerkiksi verkkosivuilla, digitaalisilla näytöillä, mobiilisovelluksissa tai digitaalisissa esityksissä. 

Wake Platform pyörii automaattisesti skaalautuvassa pilviympäristössä. Waken päälle tehdyt palvelut voidaan rakentaa millä tahansa teknologialla, sillä tieto noudetaan ohjelmistorajapintojen kautta.

Ota yhteyttä

Sara Nikander
Sara Nikander Director, Brand & Digital 045 6735 577
Jaana Lemetti
Jaana Lemetti Head of Operations, Brand & Digital