Asiakasymmärryksen harjoittelija

Hakuaika on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

 

Olemme markkinoinnin, viestinnän ja teknologian yhdistäjä. Branding Technology United.

Laaja osaamisemme ulottuu brändistrategiasta tarinankerrontaan, vuosikertomuksista palvelumuotoiluun ja tekniseen toteutukseen. Kaikki onnistuu. Olemme siis paljon enemmän kun digitaalinen mainostoimisto tai digitoimisto. Pidämme brändit jatkuvasti ja oikea-aikaisesti vuorovaikutuksessa kohderyhmien kanssa, ostoaikeet tunnistaen ja kiinnostuksen konkreettiseksi lisäarvoksi muuttaen. Autamme asiakastamme muuttumaan digitalisoituvassa maailmassa.

Nyt haemme

Asiakastiedon analysoinnista ja markkinatutkimuksesta kiinnostunutta asiakasymmärryksen harjoittelijaa. Etsimällämme harjoittelijalla on kaupallista taustaa, ja hän on kiinnostunut psykologiasta sekä poikkitieteellisyydestä. Identifioidut digitalistiksi. Sekä transmedia että ubiikkiyhteiskunta ovat sinulle tuttuja termejä. Myös kvalitatiiviset ja kvantitatiiviset menetelmät ovat sinulle vähintään teorian tasolla tuttuja. Etsimme ihmistä, joka rakastaa googlettamista ja omien tietojensa jatkuvaa rikastamista. Hän pystyy analysoimaan, vetämään johtopäätöksiä ja antamaan oman mielipiteensä asiasta kuin asiasta. Tehtävä pitää sisällään muun muassa sisältömarkkinoinnin tuotantoa ja presentaatioita. Harjoittelijalla on mahdollisuus oppia, kuinka markkinatutkimusta toteutetaan käytännössä.

Odotamme

Tarjoamme

Lisätietoa

Harjoittelu on palkallinen (palkka määräytyy harjoittelijan opintovuosien/osaamisen mukaan), mahdollisuuksien mukaan osana harjoittelijan opintoja ja kestää noin puoli vuotta. Mainitsehan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa harjoittelun.

Jos sinulla on kysymyksiä harjoittelupaikasta, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen harkkarirekry@valve.fi

Hakeminen

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!