Copywriter-harjoittelija

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

 

Olemme markkinoinnin, viestinnän ja teknologian yhdistäjä. Branding Technology United.

Laaja osaamisemme ulottuu brändistrategiasta tarinankerrontaan, vuosikertomuksista palvelumuotoiluun ja tekniseen toteutukseen. Kaikki onnistuu. Olemme siis paljon enemmän kun digitaalinen mainostoimisto tai digitoimisto. Pidämme brändit jatkuvasti ja oikea-aikaisesti vuorovaikutuksessa kohderyhmien kanssa, ostoaikeet tunnistaen ja kiinnostuksen konkreettiseksi lisäarvoksi muuttaen. Autamme asiakastamme muuttumaan digitalisoituvassa maailmassa.

Nyt haemme

Ideoita pursuavaa copywriter-harjoittelijaa, jolla on mielellään kaupallista koulutusta, ymmärrystä liiketoimintastrategiasta sekä laaja-alainen yleissivistys. Sinulla on kyky ajatella isosti, taito kirjoittaa ilmeikästä ja virheetöntä kieltä sekä halu kehittyä mainonnan ja markkinoinnin konseptisuunnittelijaksi. Etsimme harjoittelijaa, joka haluaa pysyvästi alalle. Toivomme sinun olevan työn suhteen kaikkiruokainen. Tupakkaa, alkoholia tai väärää poliittista puoluetta ei silti tarvitse ottaa asiakkaakseen. Et ole vielä tähtisuunnittelija, mutta toivomme, että sinusta tulee sellainen.

Odotamme

Tarjoamme

Lisätietoa

Harjoittelu on palkallinen (palkka määräytyy harjoittelijan opintovuosien/osaamisen mukaan), mahdollisuuksien mukaan osana harjoittelijan opintoja ja kestää noin puoli vuotta. Mainitsehan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa harjoittelun.

Jos sinulla on kysymyksiä harjoittelupaikasta, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen harkkarirekry@valve.fi

Hakeminen

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!