Digitaalisen tuotannon harjoittelija

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Valve Media on Suomen suurimpia tuotantoyhtiöitä. Tuotamme mainosfilmejä, kampanjoita, animaatiota, viraalihittejä, äänitöitä, bannereita ja kaikkia liikkuvan kuvan erikoistoteutuksia. Teemme töitä Suomen suurimmille brändeille ja olemme mukana luomassa viihteen mielenkiintoisimpia ilmiöitä.

Nyt haemme

Digitaalisesta mediasta ja sen mainosmuodoista kiinnostunutta media-alan opiskelijaa digitaalisen tuotannon harjoittelijaksi. Harjoittelu antaa hyvät valmiudet työllistyä webdesignerin tehtäviin. Tehtäviisi kuuluvat digitaaliset mainostoteutukset, bannerit, sosiaalisen median mainokset ja erilaiset projektitehtävät digitaalisen median parissa. Jos olet innokas oppimaan ja opettelemaan digitaalisen median tuotantoja ja sinulla on kiinnostusta liikkuvaan grafiikkaan, voit olla etsimämme. Hakemamme harjoittelija on eri sidosryhmien kanssa sujuvasti toimiva tiimipelaaja, joka on oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut.

Odotamme

Tarjoamme

Lisätietoa

Harjoittelu on palkallinen (palkka määräytyy harjoittelijan opintovuosien/osaamisen mukaan), mahdollisuuksien mukaan osana harjoittelijan opintoja ja kestää noin puoli vuotta. Mainitsehan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa harjoittelun.

Jos sinulla on kysymyksiä harjoittelupaikasta, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen harkkarirekry@valve.fi

Hakeminen

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!