Filmituotannon harjoittelija

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Valve Media on Suomen suurimpia tuotantoyhtiöitä. Tuotamme mainosfilmejä, kampanjoita, animaatiota, viraalihittejä, äänitöitä, bannereita ja kaikkia liikkuvan kuvan erikoistoteutuksia. Teemme töitä Suomen suurimmille brändeille ja olemme mukana luomassa viihteen mielenkiintoisimpia ilmiöitä. Tärkein tehtävämme on saada ihmiset puhumaan. 

Nyt haemme

Filmituotannon harjoittelijaa tuottajan ja ohjaajan apuun. Minimivaatimuksena oletamme, että tiedät, mikä tuotantoyhtiö on ja mitä äskeiset tittelit tarkoittavat. Kaikki kokemus ja koulutus alalta ovat ehdottomasti plussaa.

Odotamme

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden oppia, kuinka tuotanto toteutetaan, konseptoinnista aina mediaan jättöön. Samalla opit mitä kaikkea markkinointiviestinnän toteutukset vaativat ja kuinka tasapainotella luovien herkkiä egoja sekä asiakkaiden hankalia vaatimuksia. Tarjoamme vastuuta ensimmäisestä päivästä lähtien ja toivomme, että harjoittelijasta tulisi osa vakikalustoa.

Lisätietoa

Harjoittelu on palkallinen (palkka määräytyy harjoittelijan opintovuosien/osaamisen mukaan), mahdollisuuksien mukaan osana harjoittelijan opintoja ja kestää noin puoli vuotta. Mainitsehan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa harjoittelun.

Jos sinulla on kysymyksiä harjoittelupaikasta, laitathan meille sähköpostia osoitteeseen harkkarirekry@valve.fi

Hakeminen

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!