Graafisen suunnittelun harjoittelija

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Olemme markkinoinnin, viestinnän ja teknologian yhdistäjä. Branding Technology United.

Laaja osaamisemme ulottuu brändistrategiasta tarinankerrontaan, vuosikertomuksista palvelumuotoiluun ja tekniseen toteutukseen. Kaikki onnistuu. Olemme siis paljon enemmän kun digitaalinen mainostoimisto tai digitoimisto. Pidämme brändit jatkuvasti ja oikea-aikaisesti vuorovaikutuksessa kohderyhmien kanssa, ostoaikeet tunnistaen ja kiinnostuksen konkreettiseksi lisäarvoksi muuttaen. Autamme asiakastamme muuttumaan digitalisoituvassa maailmassa.

Nyt haemme

Harjoittelijaa, jonka tehtävänkuvaan kuuluvat erilaiset graafisen suunnittelun ja viimeistelyn työt. Tarkempi toimenkuva tulee muotoutumaan mahdollisuuksien mukaan omien taitojen ja kiinnostuksen kohteiden pohjalta, käsittäen muun muassa esite- ja ilmoitustaitot, verkkomainonnan ja kampanjasivut. Toivomme löytävämme monipuolisesti erityyppisiä graafisen suunnittelun tehtäviä osaavan henkilön, joka on omatoiminen, innokas oppimaan uutta ja valmis panostamaan tekemiseen joustavasti. Kiinnostus valokuvaukseen, kirjainmuotoiluun, kuvankäsittelyyn, videoeditointiin tai animointiin on plussaa. Työskentely tulee tapahtumaan Mac-ympäristössä.

Odotamme

Tarjoamme

Lisätietoa

Harjoittelu on palkallinen (palkka määräytyy harjoittelijan opintovuosien/osaamisen mukaan), mahdollisuuksien mukaan osana harjoittelijan opintoja ja kestää noin puoli vuotta. Mainitsehan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa harjoittelun.

Jos sinulla on kysymyksiä harjoittelupaikasta, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen harkkarirekry@valve.fi

Hakeminen

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!