Ohjelmoija/tekninen projektipäällikkö -harjoittelija

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Valveen teknologiapuolella kehitetään mullistavia verkkopalveluita, mobiilisovelluksia ja raskaan sarjan taustajärjestelmiä. Tule kehittämään sisällönhallinta-alustaamme, jolla hallitaan sisältöjä useissa eri kanavissa, Valveen omaa myyntityökalua tai dynaamisen mainonnan tuotantoalustaa, joka muuttaa staattisen televisiomainonnan reaaliaikaiseksi. Meillä pääset innovoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaisuuden ratkaisuja.


Nyt haemme

Tuotekehityksestä kiinnostunutta ohjelmoijaharjoittelijaa, jolla on tulevaisuudessa halu kasvaa tekniseksi projektipäälliköksi ja tiiminvetäjäksi. Tässä roolissa harjoittelijalla on mahdollisuus oppia myös käyttöliittymäsuunnittelua. Harjoittelija pääsee osallistumaan myös asiakasprojekteihin ja tätä kautta verkkopalveluiden rakentamiseen, jotka rakennetaan oman julkaisualustamme päälle.

Odotamme

Tarjoamme

Lisätietoa

Harjoittelu on palkallinen (palkka määräytyy harjoittelijan opintovuosien/kokemuksen mukaan), mahdollisuuksien mukaan osana harjoittelijan opintoja ja kestää noin puoli vuotta. Mainitsehan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa harjoittelun.

Jos sinulla on kysymyksiä harjoittelupaikasta, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen harkkarirekry@valve.fi

Hakeminen

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!