Palvelumuotoilun harjoittelija

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Olemme markkinoinnin, viestinnän ja teknologian yhdistäjä. Branding Technology United.

Laaja osaamisemme ulottuu brändistrategiasta tarinankerrontaan, vuosikertomuksista palvelumuotoiluun ja tekniseen toteutukseen. Kaikki onnistuu. Olemme siis paljon enemmän kun digitaalinen mainostoimisto tai digitoimisto. Pidämme brändit jatkuvasti ja oikea-aikaisesti vuorovaikutuksessa kohderyhmien kanssa, ostoaikeet tunnistaen ja kiinnostuksen konkreettiseksi lisäarvoksi muuttaen. Autamme asiakastamme muuttumaan digitalisoituvassa maailmassa.

Nyt haemme

Palvelumuotoilun harjoittelijaa, jolla on luova design-ajattelutapa sekä liiketoiminnallista ymmärrystä kustannussäästöistä strategiaan ja aina arvoketjuihin asti. Ideaali harjoittelija on kiinnostunut pohtimaan laajemmin, kuinka ihmiset käyttäytyvät verkossa ja millainen digitaalinen palvelu on asiakasyritykselle myös kaupallisesti kannattavaa. Palveluja suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, joten tehtävässä pärjää parhaiten ulospäinsuuntautunut ja kuunteleva henkilö. Tavoitteemme on löytää itseään toteuttava ja omaa parasta osaamistaan esiintuova suunnittelija.

Odotamme

Tarjoamme

Lisätietoa

Harjoittelu on palkallinen (palkka määräytyy harjoittelijan opintovuosien/kokemuksen mukaan), mahdollisuuksien mukaan osana harjoittelijan opintoja ja kestää noin puoli vuotta. Mainitsehan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa harjoittelun.

Jos sinulla on kysymyksiä harjoittelupaikasta, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen harkkarirekry@valve.fi

Hakeminen

Täytä hakemus 1.3.2016 mennessä.