Talous- ja henkilöstöhallinon harjoittelija

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Olemme markkinoinnin, viestinnän ja teknologian yhdistäjä. Branding Technology United.

Laaja osaamisemme ulottuu brändistrategiasta tarinankerrontaan, vuosikertomuksista palvelumuotoiluun ja tekniseen toteutukseen. Kaikki onnistuu. Olemme siis paljon enemmän kun digitaalinen mainostoimisto tai digitoimisto. Pidämme brändit jatkuvasti ja oikea-aikaisesti vuorovaikutuksessa kohderyhmien kanssa, ostoaikeet tunnistaen ja kiinnostuksen konkreettiseksi lisäarvoksi muuttaen. Autamme asiakastamme muuttumaan digitalisoituvassa maailmassa.

Nyt haemme

Harjoittelijaa konsernin keskitettyyn talous-, HR- ja IT-tukiyksikköön. Yksikön tarkoituksena on palvella 130 asiantuntijoidemme arkea ja mahdollistaa heidän onnistumisensa omassa työssään. Palveluitamme käytetään koko konsernissa aina ylimmästä johdosta lähtien. 
Harjoittelijana pääset osaksi raportoinnin kehittämistä pitäen sisällään muun muassa budjettivertailujen tekemisen. Projektin- ja toiminnanohjausjärjestelmän tietojen ylläpito ja syöttö kuuluvat toistuviin tehtäviisi. HR:n osa-alueilla tehtäviäsi ovat työsuojelun toimintaohjelmassa, riskikartoituksissa ja työkyvyn hallinnan toimintakäytänteissä avustaminen sekä työtyytyväisyyskyselyiden analysointi ja työhyvinvoinnin kehittäminen. Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat myös yleiset toimistotehtävät, joten odotamme ettet vieroksu rutiininomaisia töitä. Henkilö, jolla on luontaista palvelualtiutta sekä taitoa työskennellä osana tiimiä, menestyy tässä tehtävässä.

Odotamme

Tarjoamme

Lisätietoa

Harjoittelu on palkallinen (palkka määräytyy harjoittelijan opintovuosien/kokemuksen mukaan), mahdollisuuksien mukaan osana harjoittelijan opintoja ja kestää noin puoli vuotta. Mainitsehan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa harjoittelun.

Jos sinulla on kysymyksiä harjoittelupaikasta, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen harkkarirekry@valve.fi

Hakeminen

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!