Viestinnän harjoittelija

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Olemme markkinoinnin, viestinnän ja teknologian yhdistäjä. Branding Technology United.

Laaja osaamisemme ulottuu brändistrategiasta tarinankerrontaan, vuosikertomuksista palvelumuotoiluun ja tekniseen toteutukseen. Kaikki onnistuu. Olemme siis paljon enemmän kun digitaalinen mainostoimisto tai digitoimisto. Pidämme brändit jatkuvasti ja oikea-aikaisesti vuorovaikutuksessa kohderyhmien kanssa, ostoaikeet tunnistaen ja kiinnostuksen konkreettiseksi lisäarvoksi muuttaen. Autamme asiakastamme muuttumaan digitalisoituvassa maailmassa.

Nyt haemme

Harjoittelijaa avustamaan monipuolisissa yritysviestinnän tehtävissä: viestintäsuunnitelmien laadinnassa, taustakartoituksissa ja markkina-analyyseissa, monikanavaisen sisällön suunnittelussa ja editoinnissa sekä esitysmateriaalien valmistelussa. Nautit kirjoittamisesta ja sinulla on valmiuksia myös asiantuntijatason tekstien tuottamiseen. Et säikähdä taustakartoituksia ja huolellista analysointia, mutta hyppäät luontevasti myös sosiaalisen median maailmaan. Pidämmekin erittäin tärkeänä, että tunnet sosiaalisen median mahdollisuudet ja sinulla on näkemystä sen tehokkaaseen hyödyntämiseen yritysviestinnässä.

Odotamme

Tarjoamme

Lisätietoa

Harjoittelu on palkallinen (palkka määräytyy harjoittelijan opintovuosien/osaamisen mukaan), mahdollisuuksien mukaan osana harjoittelijan opintoja ja kestää noin puoli vuotta. Mainitsehan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa harjoittelun.

Jos sinulla on kysymyksiä harjoittelupaikasta, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen harkkarirekry@valve.fi

Hakeminen

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!