Lukulistasi on tyhjä

Lähetä lukulista sähköpostiisi

Hubspotin Inbound-konferenssi käynnistyy tänään Bostonissa

Valve
Hubspotin vuosittainen Inbound-konferenssi käynnistyy tänään Bostonissa. Konferenssissa käsitellään markkinoinnin ja myynnin ajankohtaisia aiheita – varsinkin inbound-markkinoinnin ja -myynnin näkökulmasta.

Vuodesta 2012 järjestetty tapahtuma on kasvanut yhtiön mukana jo lähes 20000 osallistujan konferenssiksi. Tänä vuonna 8.–12.11 järjestettävässä tapahtumassa puhuu useita talous-, urheilu- ja viihdemaailman tunnetuimpia tähtiä. Lavalla nähdään muun muassa Serena Williams, Alec Baldwin ja Charles Duhigg sekä luonnollisesti Hubspotin perustajat Brian Halligan ja Dharmesh Shah.

Gary Vaynerchuk avaa pelin tiistaina

Tapahtuman avaa tänään digitaalisen markkinoinnin, ja erityisesti sosiaalisen median, pioneeri ja visionääri Gary Vaynerchuk. Muutama viikko sitten myös Nordic Business Forumissa puhunut @GaryVee kasvatti perheen viiniyhtiön muutaman miljoonan liikevaihtoa pyörittäneestä paikallisesti viinikaupasta kymmenien miljoonien arvoiseksi kansalliseksi ketjuksi. Sittemmin Vaynerchuk on rakentanut sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayrityksestään Vaynermediasta lähes tuhat henkilöä työllistävän yhtiön.

Lähes 300 puheenvuoroa ja työpajaa inbound-myynnistä ja markkinoinnista

Esityksiä konferenssin aikana järjestetään yhteensä 300 ja ne käsittelevät mm. modernin markkinoinnin johtamista, inbound-myyntiä, Hubspotia markkinoinnin ja myynnin työkaluna sekä erityisesti Hubspotin partnereille suunniteltuja liiketoiminnan kehittämiseen keskittyviä esityksiä. Perinteisesti mukaan on mahtunut myös Hubspotin tuote- ja ominaisuusjulkistuksia.

Valve on luonnollisesti menossa mukana ja tulemme päivittämään kuulumisia tapahtuman ajan.  Seuraa siis blogiamme sekä sosiaalista mediaa, jotta pysyt menossa mukana myös kotimaan kamaralta käsin. Inbound-tapahtumaa voit seurata esim. Twitterissä aihetunnisteella #inbound16.