Ilmianna hyvä

29.04.2015

Viestinnän suunnittelija – Communications Planner

Haemme Valveen viestintätiimiin viestinnän suunnittelijaa monipuolisiin asiakasprojekteihin.

Tehtäviin kuuluvat viestinnän suunnittelu ja kehittäminen, sisällöntuotanto ja -editointi printtiin, verkkoon ja sosiaaliseen mediaan, tiedonhankinta ja analysointi, sekä erilaiset avustavat tehtävät, kuten tilaisuuksien käytännön järjestelyt. Viestinnän suunnittelija osallistuu myös Valve Groupin kokonaisvaltaisiin asiakasprojekteihin.

Toivomme alalle soveltuvaa työkokemusta mutta myös halua, ja asennetta, oppia uutta. Edellytämme sujuvaa kynää ja sosiaalisen median hallintaa, hyvää otetta itsenäiseen työntekoon, positiivista asennetta ja halua tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua. Lisäksi arvostamme valokuvaus- ja videotuotannon taitoja sekä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien osaamista ja soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoa. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön, muu kielitaito on eduksi.

Emme valitettavasti voi vastata puhelintiedusteluihin. Kysymyksiä voi lähettää s-postilla sanna.haanpaa-liukko@valve.fi. Hakemukset palkkatoivomuksineen 8.5.2015 mennessä.

Valve on markkinoinnin, viestinnän ja teknologian yhdistäjä. Autamme yrityksiä menestymään digitaalisessa ajassa. Tavoitteemme on auttaa brändejä hyödyntämään eri kanavien ja teknologioiden potentiaali liiketoiminnassaan. Autamme yli 100 asiantuntijan voimin asiakkaitamme saavuttamaan brändiin liittyvät tavoitteensa maailmassa, jossa digitaalisuus on mukana kaikessa. Tuomme selkeyttä, kiteytämme olennaisen ja tarjoamme ratkaisuja yhä monimutkaisemmaksi muuttuvassa toimintaympäristössä ja helpotamme näin asiakkaidemme elämää.  VALVE – Branding Technology United.