IT-Manager

Etsimme IT-manageria vastaamaan yrityksen tietohallinnosta ja IT-strategian kehittämisestä. 

Etsimme joukkoomme IT-manageria vastamaan yrityksen tietohallinnosta ja IT-strategian kehittämisestä. Varmistat, että IT-ympäristö tukee yrityksen liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnittelet, koordinoit ja johdat yrityksen IT-ympäristön kehittämistä ja vastaat IT-tiimin ohjaamisesta. Sinulta hoituu niin suunnitelmien tekeminen kuin niiden toteuttaminenkin.

 

Toivomme, että

  • sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus toimiston IT-toimintojen suunnittelusta ja toteuttamisesta ja jonka toimintaperiaatteisiin liittyvät vahvasti tietosuoja ja tietoturva,
  • olet perehtynyt uuteen EU:n tietosuoja-asetukseen,
  • sinulla on kokemusta Amazonin palvelinympäristystä sekä
  • kokemusta Atlassian Jirasta ja Confluencesta.

Sopivasti haastavan työn lisäksi meillä on tarjolla rentoa meininkiä ja osaava ja ahkera tiimi, joka ei jätä ketään pulaan. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden päästä työskentelemään maamme menestyneimpien B2B-yritysten parissa. Rakennamme Valveesta maan johtavaa markkinoinnin asiantuntijaorganisaatiota, joka auttaa asiakkaitaan lunastamaan digitalisaation tuomat mahdollisuudet. Työkavereina sinulla on Valveen asiantunteva ja nälkäinen 130 hengen tiimi. Monipuolisen osaajajoukkomme avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti ja huolehtimaan siitä, että kunnianhimoisimmatkin ideat saadaan toteutettua.

Työhakemuksen voit lähettää täältä.

Hakuaika tehtävään päättyy 30.6.2017. Paikka täytetään kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sara Nikander, Director, Brand & Digital

sara.nikander@valve.fi

045 6735577