Joululahjoja lastenkodin lapsille

10.12.2013

Jo neljän vuoden ajan valvelaiset ovat ylläpitäneet etenkin meistä pienimpien joulumieltä organisoimalla Helsingin seudun lastenkotien joululahjakeräyksen huikealla menestyksellä – kiitos aktiivisten ja hyväsydämisten lahjoittajien.

Marinella Ruusunen
Content Producer Valve King

marinella.ruusunen@valve.fi

Ikioma paketti on tosi iso juttu

Toivomme, että jokainen lapsi voisi iloita joulusta tasavertaisesti. Ja että mahdollisimman moni lastenkodin lapsi saisi hymyn huulilleen ja punaa poskilleen ihan ikiomasta joulupaketista.

Kiitos kuuluu teille Valvelaisille, jotka vuodesta toiseen lähdette tähän urakkaan ja annatte meille mahdollisuuden auttaa lasten Joulua!M. Petrell

Jo perinteeksi muodostunut Joululahjoja lastenkodin lapsille -kampanja on lähtenyt käyntiin Valveen työntekijöiden omasta tahdosta lahjoittaa joulupaketteja vähäosaisille lapsille, ja nykyisin tempaukseen voi osallistua kuka tahansa – ja teitähän riittää! Kampanja järjestettiin ensimmäisen kerran joulukuussa 2009.

Voittoa tavoittelematon hyvän mielen keräys organisoidaan Facebookin kautta, ja Valveen toimisto on toiminut lahjojen vastaanottopaikkana. Hopeakoristein somistetun kuusen alle keskiviikkoon 18.12. mennessä toimitetut lahjat jaetaan lastenkoteihin valvelaisten toimesta viikolla 51.

"Kiitos teille! Teette aivan mahtavaa työtä ja olette hieno esimerkki muillekin. Niin sitä pitää!"AM. Kokko

222 onnellista silmäparia

Viime vuonna keräsimme yli 400 lahjaa, jotka jaettiin 222 lapselle Helsingin seudun kuuteen eri vastaanotto- ja lastenkotiin. Monet lapsista saivat useamman joululahjan keräyksen osoittautuessa valtaisaksi menestykseksi. Tänä vuonna mukaan ilmoittautuneita lastenkoteja useine osastoineen on kahdeksan, joten aiomme hyvillä mielin rikkoa viimevuotisen ennätyksemme.

Voit seurata kampanjaa, osallistua keräykseen ja keskusteluun sekä kysyä lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulla.

Myös sinä voit osallistua. #joululahjakerays