Kiinteistömaailman uusi esittelykalenteri muuttaa asuntoesittelyssä käymisen

12.06.2014

Kiinteistömaailma ja Valve Branding ovat yhdessä kehittäneet ja tuottaneet kiinteistönvälitysalalle ominaisuuksiltaan täysin uudenlaisen palvelun, esittelykalenterin, jonka tavoitteena on tehdä asuntoesittelyissä käymisestä ja oman unelmien kodin löytämisestä vaivatonta. Esittelykalenteri on yhtä aikaa sekä esittely tarjolla olevista kohteista, henkilön oma tai perheen yhteinen kalenteri kiinnostavista asuntonäytöistä, muistilista ja reittiopas. 

Sara Nikander
Director Brand & Digital

sara.nikander@valve.fi
045 6735 577

Kiinteistömaailman sähköinen esittelykalenteri julkaistaan 12. kesäkuuta kello 18 osoitteessa www.kiinteistomaailma.fi/esittelykalenteri. Se toimii ensimmäisessä vaiheessa alueella, johon kuuluvat Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Järvenpää, Nurmijärvi, Tuusula, Vihti, Porvoo ja Sipoo.

Esittelykalenteri listaa kaikki Kiinteistömaailman näillä alueilla esittelyssä olevat kohteet ja esittelyajat julkaistaan kerralla joka torstai kello 18.00. Näistä asiakas valitsee kiinnostavat kohteet ja luo oman esittelykalenterinsa. Halutessaan hän jakaa kalenterin myös perheenjäsenilleen, jolloin kalenterin muokkaamista ja täydentämistä voidaan jatkaa yhdessä niin kauan kuin asunnon hankinta on ajankohtaista.

"Kun esittelyajat julkistetaan kerralla torstaina, asiakkaat voivat suunnitella viikonvaihteen asuntoesittelyissä käyntinsä rauhassa etukäteen ja sovittaa ne omiin menoihinsa ja harrastuksiinsa", kertoo Kiinteistömaailman toimitusjohtaja Seppo Hämäläinen uudesta palvelusta.

Esittelykalenteri toimii paikasta riippumatta kaikilla laitteilla, eikä se vaadi rekisteröitymistä. Perinteisten hakurajausten lisäksi palvelu tunnistaa käyttäjänsä sijainnin, jolloin asuntoja voi etsiä joko kodin tai työpaikan läheisyydestä tai esimerkiksi iltalenkillä havaitulta kiinnostavalta alueelta ilman erillistä aluerajausta. Ominaisuus mahdollistaa myös sen, että esittelyihin lähdettäessä palvelua käytetään reittioppaana.

”Valve Branding on tehnyt erinomaista työtä, jonka lopputuloksena on helppokäyttöinen ja asiakkaalle hyödyllinen palvelu”, kertoo Kiinteistömaailman verkkomarkkinointipäällikkö Rikhard Sjöberg.

Esittelykalenteri ei kerää käyttäjiensä tietoja, eikä sivustolle ole tuotu mainoksia. Ideana ei ole kerätä asiakasrekisteriä tai kerätä mainosrahaa vaan helpottaa asuntoa etsivän asiakkaan arkea.

”Tässä, kuten monessa muussakin asiassa, olemme alan edelläkävijöitä. Emme muuta asuntoesittelyä vaan asunnon etsimiseen liittyvää prosessia. Asiakkaat ovat verkossa ja haluamme palvella heitä siellä parhaalla mahdollisella tavalla. Esittelykalenteri tuo asiakkaille välineet, joilla asunnon etsimiseen liittyvää, joskus pitkääkin, prosessia voi hallita helposti”, Hämäläinen jatkaa.

Kiinteistömaailman esittelykalenteri

Kiinteistömaailma julkaisee asuntoesittelyt joka torstai kello 18 osoitteessa http://www.kiinteistomaailma.fi/esittelykalenteri

Media voi tutustua esittelykalenteriin etukäteen osoitteessa http://www.kiinteistomaailma.fi/esittelykalenteri-medialle.

Lisätiedot:

Hanna Lantto
Viestintäsuunnittelija
044 714 0090
hanna.lantto@kiinteistomaailma.fi

Sara Nikander
CBDO
045 673 5577
sara.nikander@valve.fi