Liity meihin!

Modernin B2B-myynnin ja -markkinoinnin asiantuntija

Etsimme modernin B2B-myynnin ja -markkinoinnin asiantuntijoita. Intohimosi on B2B-markkinoinnin ja -myynnin kehittäminen. Voit olla joko strateginen asiantuntija, suunnittelija tai hands-on tekijä, kaikkia tarvitaan. 

Tule mukaan rakentamaan Valveesta maan johtavaa B2B-myynnin ja -markkinoinnin asiantuntijaorganisaatiota, joka auttaa asiakkaitaan lunastamaan digitalisaation tuomat mahdollisuudet. Tukenasi on Valveen asiantunteva ja nälkäinen 160 hengen tiimi. Markkinamme kärkeä edustavan osaajajoukkomme avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti ja huolehtimaan siitä, että kunnianhimoisimmatkin ideat saadaan toteutettua. Haemme joukkoomme niin koko- kuin osa-aikaisia osaajia. Avainrooleihin palkkaamme uusia valvelaisia vakituiseen työsuhteeseen, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden liittyä osaksi kasvavaa kumppani- ja freelancer-verkostoamme Valve Poolia. 

Intohimosi on B2B-markkinoinnin ja -myynnin kehittäminen. Voit olla joko strateginen asiantuntija, suunnittelija tai hands-on tekijä, kaikkia tarvitaan. Odotamme, että sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta, modernista B2B-markkinoinnista, ja työskentelet ja kirjoitat sujuvasti englanniksi. Me tarjoamme mielenkiintoisia asiakkuuksia ja ympärillesi hauskan, ammattitaitoisen sekä kunnianhimoisen porukan, joka ei tuota pettymystä.

Täytä avoin hakemuksesi tästä

‹ Takaisin
Joonas Rinne
Joonas Rinne Digital Evangelist, Brand & Digital 050 596 9335