Liity meihin!

HubSpot-asiantuntija

Oletko sinä etsimämme HubSpot-asiantuntija? Intohimosi on B2B-markkinoinnin ja -myynnin kehittäminen. Ymmärrät markkinoinnin automaation merkityksen osana digitaalista markkinointia ja tuot myös näkemyksesi rohkeasti esille.

Job description

Etsimme joukkoomme rautaista HubSpot-ammattilaista. Odotamme, että tunnet hyvin erityisesti HubSpotin Marketing Hub -tuotteen. Etsimämme henkilö tulee käyttämään järjestelmää päivittäisessä työssään. Tunnet siis jo entuudestaan järjestelmän eri ominaisuudet ja pystyt auttamaan asiakkaitamme sekä päivittäisissä rutiinitehtävissä että tarjoamaan ongelmanratkaisuapua myös vaativiin haasteisiin ja käyttötapoihin. Osallistut myös strategisempaan markkinoinnin suunnitteluun.

Requirements

Intohimosi on B2B-markkinoinnin ja -myynnin kehittäminen. Ymmärrät markkinoinnin automaation merkityksen osana digitaalista markkinointia ja tuot myös näkemyksesi rohkeasti esille. Tarjoamme mielenkiintoiset sekä haastavat asiakkuudet ja ympärillesi hauskan, ammattitaitoisen sekä kunnianhimoisen porukan.

HubSpot-osaamisen lisäksi arvostamme kokemusta digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueista: hakukonemarkkinoinnista, web-analytiikasta, sisältömarkkinoinnista ja/tai digitaalisesta mainonnasta. Työssä menestyminen vaatii hyvää kirjallista ja suullista englanninkielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Rinne, joonas.rinne@valve.fi, p. 0505969335

Tule mukaan rakentamaan Valveesta maan johtavaa B2B-myynnin ja -markkinoinnin asiantuntijaorganisaatiota, joka auttaa asiakkaitaan lunastamaan digitalisaation tuomat mahdollisuudet. Tukenasi on Valveen asiantunteva ja nälkäinen 140 hengen tiimi. Markkinamme kärkeä edustavan osaajajoukkomme avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti ja huolehtimaan siitä, että kunnianhimoisimmatkin ideat saadaan toteutettua.

TÄYTÄ HAKEMUS TÄÄLTÄ. 

‹ Takaisin
Joonas Rinne
Joonas Rinne Digital Evangelist, Brand & Digital 050 596 9335