Liity meihin!

Kokenut projektipäällikkö

Etsimme kokenutta projektipäällikköä, jolla on näyttöä pitkäaikaisten asiakassuhteiden hoitamisesta ja kasvattamisesta. Erinomainen englanninkielen taito pakollinen. 

Tule mukaan rakentamaan Valveesta maan johtavaa markkinoinnin asiantuntijaorganisaatiota, joka auttaa asiakkaitaan lunastamaan digitalisaation tuomat mahdollisuudet. Tukenasi on Valveen asiantunteva ja nälkäinen 160 hengen tiimi. Markkinamme kärkeä edustavan osaajajoukkomme avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti ja huolehtimaan siitä, että kunnianhimoisimmatkin ideat saadaan toteutettua. Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen kokenutta projektipäällikköä. 

Odotuksemme:

Ymmärrät asiakkaan haasteet ja kykenet luotsaamaan häntä eteenpäin digitalisaation polulla. Asiakas on sinulle kuningas ja yrität kaiken tavoin auttaa häntä saavuttamaan omat tavoitteensa. Sinulla on laaja ymmärrys modernista B2B-myynnistä ja markkinoinnista. Odotamme, että sinulla on useamman vuoden kokemus tuloksellisesta projekti- ja/tai myyntityöstä, ja työskentelet ja kirjoitat sujuvasti englanniksi. Me tarjoamme mielenkiintoisia asiakkuuksia ja ympärillesi hauskan, ammattitaitoisen sekä kunnianhimoisen porukan, joka ei tuota pettymystä.

Täytä hakemuksesi tästä

‹ Takaisin
Sara Nikander
Sara Nikander Director, Brand & Digital 045 6735 577