Liity meihin!

Senior Creative / Creative Director & Producer

Nelikymmenpäinen liikkuvaan kuvaan keskittynyt airueemme hakee vahvistusta! Ydinosaamisemme keskittyy idean kiteytykseen, tarinan luomiseen, sanan muuttumiseen liikkuvaksi kuvaksi ja lopulta konseptiksi, joka kantaa koko matkan. Omissa käsissämme ovat merimatkan kaikki vaiheet tuulen tavoittelusta onnistuneeseen rantautumiseen asti. 

VAATIMUKSET

Ilman kokenutta gastia, ei laivamme pysy kurssissa. Jos koet olevasi merikelpoinen PRODUCER, jolla on vahva osaaminen mainoskuvausten tuottamisesta, olet kaipaamamme henkilö. Löydät ulapalta tarpeisiin parhaiten sopivat pienet luodot tai suuret väylät eikä budjetti valu yli laidan. Kuvauksissa olet jalat tukevasti kannella luoden kovallakin tuulella ympärillesi luottamuksen sekä asiakkaaseen että työryhmään.

Etsimme myös Sinua SENIOR CREATIVE / CREATIVE DIRECTOR, joka rakastat uusien kulkusuuntien etsimistä. Nappaat pienestäkin vireestä idean ja saat sen kasvamaan konseptiksi, joka muotoutuu erilaisille pinnoille, pysyen tunnistettavana tuulen suunnasta riippumatta. Sinulla on merikartat hallussa ja kehität näkemyksilläsi koko tiimiä navigoimaan entistä paremmin. Jos katselet ulappaa ja näet siellä jotain, mitä muut eivät vielä huomaa, tule mukaamme. Meillä on sinulle saappaat eteisessä.

TÄYTÄ HAKEMUS TÄÄLTÄ. 

Lisätietoja: Annemi Kuusela, Head of Motion Creative
annemi.kuusela@valve.fi, 044-370 4648

‹ Takaisin
Annemi Kuusela
Annemi Kuusela Head of Motion Creative, Producer, Motion 044 370 4648