Liity meihin!

Senior projektipäällikkö

Onnistunut mainoskampanja on kuin pitkä vaellus, jossa eväät riittävät loppuun saakka ja sateeseenkin on varauduttu. Matkan varrella voi tulla yllätyksiä; alussa määritelty maali saattaa siirtyä kartalla ja kompassista katketa neula. Mutta perille päästään ja asiakas on tyytyväinen. Haemmekin nyt Motion-yksikköömme projektipäällikköä, jonka avulla luova idea ja tekijät pysyvät oikealla reitillä ja vastaavat asiakkaan tavoitteeseen. 

Sinun avullasi kartta säilyy ehjänä, kulkijat tietävät sijaintinsa ja kaikilla on sama päämäärä.  Sinulta löytyy aina vaihtoehtoinen reitti yllättävien tilanteiden varalle. Tunnistat ihmisten vahvuudet ja avullasi energiat liikkuvat oikeaan suuntaan. Luot ympärillesi luotettavan, mutta rennon ilmapiirin, jossa kaikki yltävät huippusuoritukseen. Olet kokenut vaeltaja, tunnistat erilaiset maastot, jossa liikumme ja hallitset niihin tarvittavat välineet. Huolehdit matkan ajan paitsi tiimisi, myös  asiakkaasi hyvinvoinnista, jotta perillä kaikki voivat istua yhdessä alas ja olla tyytyväisiä yhteiseen taipaleeseen.

Valve Motion on toimisto, jossa pääpaino on mainonnan suunnittelussa, liikkuvan kuvan tuotannossa sekä brändityössä. Tarjoamme huippupaikan mukavien ja osaavien tekijöiden keskelle. Meillä on hyvä meininki, jaamme yhteisen intohimon liikkuvaan kuvaan ja tarinoihin kuvan takana.

Jos olet jo kokenut markkinointiviestinnän osaaja ja tunnistat itsesi hakemuksesta, astu polulle kanssamme ja täytä hakemus tästä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Savumerkitä lisäkysymykset:
annemi.kuusela@valve.fi

‹ Takaisin
Annemi Kuusela
Annemi Kuusela Head of Motion Creative, Producer, Motion 044 370 4648