Liity meihin!

Tiedottaja / viestintäkonsultti

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta tiedottajaa / viestintäkonsulttia.

Tule mukaan rakentamaan Valveesta maan johtavaa markkinoinnin asiantuntijaorganisaatiota, joka auttaa asiakkaitaan lunastamaan digitalisaation tuomat mahdollisuudet. Haemme nyt tiedottajaa/viestintäkonsulttia. Hänen tehtävänään on auttaa asiakkaitamme viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa, myös pitkäkestoisissa hankkeissa kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella.

Tehtäviin kuuluvat mm.

•    viestintäsuunnitelmien laatiminen ja toteutus
•    viestintäkampanjoiden suunnittelu ja toteutus
•    sisältömarkkinointi ja sisällöntuotanto (tiedotteet, artikkelit, blogit) suomen ja englannin kielellä

Odotamme, että sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta yritysviestinnästä, ymmärrät B2B-yritysviestinnän tehtäväkentän ja odotukset, ja työskentelet ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ymmärrät strategian tärkeyden idean mahdollistajana, ja haluat olla toteuttamassa sitä nykyaikaisen viestinnän keinoin. Odotamme, että janoat menestystä, mutta ymmärrät myös päivittäisen perustyön tärkeyden. Kokemus pörssiyhtiön viestinnästä, talous- ja/tai vastuullisuusviestinnästä on iso etu.
Me tarjoamme mielenkiintoisia asiakkuuksia ja ympärillesi hauskan, ammattitaitoisen ja kunnianhimoisen 160 hengen tiimin. 

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytä hakemuksesi 15.11.2017 mennessä tästä

‹ Takaisin
Kirsi Nurmi
Kirsi Nurmi Director, Talent Dev & Comms, Brand & Digital 045 2719 559