Liity meihin!

Tiedottaja / viestintäkonsultti

Tule mukaan rakentamaan Valveesta maan johtavaa markkinoinnin asiantuntijaorganisaatiota, joka auttaa asiakkaitaan lunastamaan digitalisaation tuomat mahdollisuudet.

Haemme nyt tiedottajaa/viestintäkonsulttia, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitamme viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa, myös pitkäkestoisissa hankkeissa kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella. Voit olla urasi alkutaipaleella, mutta jo ensimmäiset kannukset työelämästä hankkinut viestinnän osaaja.

Monipuolisiin tehtäviin kuuluvat mm. infrarakentamisen alalla toimivan asiakkaamme viestinnän kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteuttaminen:
•    viestinnän toimintasuunnitelmien laatiminen
•    asiakkaan arkiviestinnän tuki: toimit asiakkaan ulkoistettuna viestintäasiantuntijana vastaten erilaisiin käytännön viestinnän tukitarpeisiin
•    proaktiivisen sisältömarkkinoinnin suunnittelu positiivisen mielikuvan vahvistamiseksi
•    sisällöntuotanto, mm. tiedotteet, haastattelut, some-postaukset, nettisivut, artikkelit, ppt-presentaatiot
•    some-tilien ja nettisivujen hallinnointi ja päivittäminen
•    tilaisuuksien suunnittelu ja järjestäminen

Odotamme, että sinulla on jo noin 1,5-2 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Olet luonteeltasi tiimipelaaja ja nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa, mutta työskentelet myös itsenäisesti ja otat vastuuta tehtävien laadukkaasta hoitamisesta alusta loppuun. Tuotat sisältöä erinomaisella suomen kielellä, ja tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä. Tartut myös mielelläsi mitä erilaisimpiin viestinnän ja markkinointiviestinnän toimeksiantoihin.
Me tarjoamme mahdollisuuden kasvaa monipuoliseksi viestinnän osaajaksi hauskassa, ammattitaitoisessa ja kunnianhimoisessa 150 hengen Valve-tiimissä.
Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Toimita meille hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi täyttämällä lomake pe 7.9.2018 mennessä tästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Nurmi 3.-6.9. klo 14-16 puh. 0452719559

‹ Takaisin
Kirsi Nurmi
Kirsi Nurmi Director, Talent Dev & Comms, Brand & Digital 045 2719 559