Liity meihin!

Viestintäkonsultti / Seniorikonsultti

Valve rakentaa merkityksellistä, kestävää kilpailuetua digitalisoituvassa maailmassa. Yhdistämme markkinoinnin, viestinnän ja teknologian. Vahvalla kokemuksella, testatuilla menetelmillä ja työkaluilla sekä intohimoisella luovuudella rakennamme yhdessä menestystä.

Haemme nyt viestinnän ammattilaista, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitamme viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa, myös pitkäkestoisissa hankkeissa kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella.
Tehtäviisi kuuluvat viestinnän suunnittelu ja kehittäminen, asiakasprojektien suunnittelu ja johtaminen, sisällöntuotanto ja -editointi printtiin, verkkoon ja sosiaaliseen mediaan sekä monikanavaisten viestintäkampanjoiden suunnittelu ja toteutus. Työssäsi vastaat itsenäisesti asiakasprojekteista, mutta olet myös tiimipelaaja. Lisäksi osallistut Valve Groupin kokonaisvaltaisiin yritysviestinnän, brändinrakentamisen, palvelumuotoilun ja teknologian palveluja sisältäviin asiakasprojekteihin.

Requirements

Edellytämme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta yritysviestinnästä, ymmärrystä suurten kansainvälisten yritysten viestinnän tehtäväkentästä, ja mielellään kokemusta pörssi/talous/vastuullisuusviestinnästä. Arvostamme myös aitoa halua ja asennetta oppia uutta.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa kynää ja hyvää sosiaalisen median hallintaa, rautaista organisointikykyä, positiivista asennetta ja ennen kaikkea halua tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua.
Sujuva englannin kielen taito on välttämätön, muu kielitaito, etenkin ruotsi, on eduksi.
Valveella sinua odottaa mukava viestintätiimi, joka tekee muun muassa strategiaviestintää, brändiviestintää, hankeviestintää, vuosikertomuksia ja paljon muuta viestinnän ja markkinointiviestinnän alueelta.
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja tilaisuuden työskennellä haastavissa ja mielenkiintoisissa projekteissa erinomaisista kollegoista ja asiakkaista koostuvissa tiimeissä sekä inspiroivan työympäristön.
Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.  

HAE PAIKKAA TÄÄLTÄ.
Tiedustelut ja hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 24.5.2019.

Lisätietoja: Kirsi Nurmi, Director, communications
kirsi.nurmi@valve.fi.

‹ Takaisin
Kirsi Nurmi
Kirsi Nurmi Director, Talent Dev & Comms, Brand & Digital 045 2719 559