"Maailman helpoin tapa" - Musiikkitalo ja Valve yhteistyöhön

11.07.2013

Musiikkitalo kilpailutti verkkosivu-uudistuksensa kevään aikana. Uudistuksen tavoitteena oli löytää, kilpailutuksen sanoin, “maailman helpoin tapa Musiikkitalon kiinnostavimpiin tapahtumiin” sekä synnyttää tehokas viestinnän ja myynnin väline, joka skaalautuisi ja tuntisi asiakkaiden salaisimmatkin haaveet. Julkiseen kilpailutukseen osallistui kaikkiaan 12 toimittajaa ja sen voitti selkeällä erolla Valve.

Valven suunnittelema uusi Musiikkitalo.fi antaa valmistuessaan ideoita, inspiraatiota ja asiantuntijuutta jokaiselle musiikista kiinnostuneelle. Palvelu varmistaa Musiikkitalon eri toimijoiden ja tarjooman näkyvyyden verkossa käyttäjiä houkuttelevalla ja osallistavalla tavalla.

Tuleva sivusto oppii jatkuvasti käyttäjistään. Musiikkitalo.fi oppii ymmärtämään mitä kuluttaja tarvitsee ja tekee suosituksia sen mukaan. Sivusto tarjoaa loogisia polkuja Musiikkitalon tarjontaan, lähtipä käyttäjä sitten liikkeelle tapahtumista tai tiloihin tutustumisesta. Käyttäjää ei pakoteta etsimään tietoa, vaan hänelle tarjotaan hyödynnettäväksi kontekstisidonnaisesti sisältöä, joka häntä oletusarvoisesti kiinnostaa eniten. Musiikkitalon tapahtumat ovat helposti lähestyttävissä ja löydettävissä.

Musiikkitalon sivuston käyttöliittymä on ennennäkemätön ja mahdollistaa sivuston tehokkaan käytön viestintävälineenä. Käyttöliittymä mahdollistaa verkon hyödyntämisen uudella tavalla Musiikkitalon ja tapahtumajärjestäjien viestinnässä ja myynnissä sekä antaa työkalut käyttäjien keskinäiseen vuorovaikutukseen.

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jorma Maaninka, Valve,
jorma.maaninka@valve.fi, puh. 020 745 0216

Toimitusjohtaja Katja Leppäkoski, Musiikkitalo
katja.leppakoski@musiikkitalo.fi, puh. 020 707 0401