MTV ja sen digitaalinen markkinointikumppani Valve perustavat yhteisyrityksen Valve Median

13.08.2014

MTV ja sen digitaalinen markkinointikumppani Valve perustavat yhteisyrityksen Valve Median. Valve Media ottaa kokonaisvastuun MTV:n markkinoinnin promotuotannosta sekä kanava- ja uutisgrafiikan kehittämisestä. Muutoksen yhteydessä MTV:stä siirtyy liikkeenluovutuksen myötä vanhoina työntekijöinä 10 henkilöä Valve Median työntekijöiksi.

Valve
Toiminnan käynnistyessä 1.9.2014 Valve Mediassa työskentelee 35 digitaalisen tuotannon ammattilaista. MTV:n tiloissa Pasilassa toimivan yhteisyrityksen tavoitteena on kehittää yhteistyössä digitaalista markkinoinnin tuotantoa.

MTV:llä säilyy vastuu brändeistä ja niiden markkinoinnista ja myynnistä.

Anu Perrotta, Markkinointijohtaja, MTV: 

"MTV haluaa markkinajohtajana olla aktiivinen toimija digitaalisen markkinoinnin ja uusien mainosratkaisujen kehittämisessä. Uusi yhteisyritys Valve Media tarjoaa siihen loistavat mahdollisuudet niin osaamisen kuin resurssienkin puolesta." 

Jorma Maaninka, Toimitusjohtaja, VALVE:

"Tämä on luonnollinen jatko pitkälle menestyksekkäälle yhteistyölle MTV:n kanssa ja tukee erinomaisesti Valve-konsernin kasvustrategiaa. Pystymme uuden yhteisyrityksen osaamisella palvelemaan entistä monipuolisemmin  niin MTV:n kuin muun laajan asiakaskuntamme kasvavia digitaalisen mainos- ja mediatuotannon tarpeita."

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jorma Maaninka, Valve,
jorma.maaninka@valve.fi, puh 020 7450216

Valve on digitaalisten palveluiden ja sisältöjen luova edelläkävijä, joka on perustettu vuonna 2000 ja se työllistää yli 80 henkilöä. Valve on toimialansa menestyneimpiä kotimaisia toimijoita.  Käyttäjälähtöisesti suunnitellut digitaaliset palvelut ja teknologiainnovaatiot auttavat asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassa.

MTV on vuonna 1956 toimintansa aloittanut suomalainen mediayhtiö. Sen tunnetuimpia brändejä ovat tv-kanavat MTV3, Sub ja AVA, verkkoportaali mtv.fi ja radiokanava Radio Nova. MTV tarjoaa ohjelmia myös verkossa MTV Katsomo-palvelussa sekä maksullisina MTV Total –paketin kautta. MTV on osa ruotsalaista Bonnier-konsernia.