Software Tester

Meillä Valveella tehdään ohjelmistokehitystä – omaa Wake Platform -alustaa sekä sen päälle asiakasprojekteja. Yhteen hiileen puhaltava tiimimme on toteuttanut satoja verkkoprojekteja asiakkaille lukuisilta toimialoilta. 

Kaipaamme verraten pieneen tekkiporukkaamme nyt lisäyksenä vähintään vuoden verran web-sovellusten testausta työkseen tehnyttä osaajaa, joka on luonteeltaan utelias ja välittää siitä, että toteuttamiamme palveluita on mukava käyttää. Kiinnostus, taipumus tai jopa tausta ohjelmoinnin parissa on eduksi, muttei suinkaan välttämätön. Meillä ei myöskään tarvitse tuoda haastatteluun mukaan koulutodistuksia, käytettävyyden ja muiden testausta lähellä olevien asioiden puolelta hankittu koulutus on toki iloinen yllätys.

Meillä on sopivan haastavan työn lisäksi tarjolla rentoa meininkiä ja osaava tiimi, joka ei jätä ketään pulaan. Voit vaikuttaa omaan työhösi ja ehdottaa uraasi ja osaamistasi edistäviä koulutuksia.

Haku on auki 30.6.2017 saakka. Paikka täytetään kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakulomake täällä.

Lisätietoja antaa Jaana Lemetti, Head of Technology
jaana.lemetti@valve.fi
045 678 7393

Valve on markkinoinnin, viestinnän ja teknologian yhdistäjä. Autamme asiakkaitamme 160 asiantuntijan voimin muuttumaan ja menestymään digitalisoituvassa maailmassa strategisen näkemyksemme ja kokonaisvaltaisen osaamisemme kautta. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 16 miljoonaa euroa. Visiomme on mullistaa toimialoja, kasvattaa asiakkaidemme brändiarvoa ja tuottaa heille mitattavaa kilpailuetua.