Onnistuyrittäjänä.fi auttaa alkuun

Nordea, If ja Varma halusivat palvella yritysasiakkaitaan paremmin. Onnistuyrittäjänä.fi -sivuston ideana oli helpottaa yrittäjien arkea tarjoamalla palvelut ja vakuutukset helposti yhden kanavan kautta. 

Onnistuminen oli ensimmäinen sana, joka pyöri projektitiimin mielessä palvelun nimeä kehittäessä. Se juonsi juurensa palvelun ominaisuuksista, joiden avulla yrittäjillä on paremmat mahdollisuudet onnistua ja menestyä sekä projektin hengestä, jossa mahdottomasta tehtiin mahdollista. Nordea, If ja Varma halusivat palvella yritysasiakkaitaan paremmin. Ideana oli helpottaa yrittäjien arkea ja tarjota heidän tarvitsemansa pankkipalvelut, vakuutukset ja eläkevakuutukset helposti yhden kanavan kautta. Kaikilla oli myös aito halu tuottaa palvelu, joka helpottaisi asiakkaiden elämää laajemminkin.

Helmikuun aikana 2015 Valve kehitti näitä tarpeita vastaavan konseptin yhdessä Nordean, If:n ja Varman kanssa. Silloin päätettiin lähteä rakentamaan palvelua, josta löytyisi työkaluja ja tietoa helpottamaan yritystoiminnan pyörittämistä.

Tarkempi suunnittelutyö ja tekninen toteutus aloitettiin maaliskuussa 2015. Valveen asiantuntijat yhdessä Nordean, If:n ja Varman edustajien kanssa muodostivat tiimin, joka työskenteli Varman tarjoamissa tiloissa koko projektin ajan. Tavoitteena oli toteuttaa toimiva palvelu sisältöineen kolmen kuukauden aikana. Haaste oli suuri, mutta tiimin hyvä yhteishenki ja start-up asenne tekivät projektin mahdolliseksi. Tiukasta aikataulusta huolimatta palveluun rakennettiin paljon ominaisuuksia, jotka helpottavat yrittäjien elämää. Palvelu osaa rakentaa yrittäjän tarvitseman palvelupaketin syötettyjen tietojen perusteella. Lisäksi yrittäjät saavat mm. toimialakohtaista vertailutietoa kannattavuuslaskelmien yhteydessä. Myös sisältöihin panostettiin paljon.

Asiat haluttiin sanoa selkeästi ja innostavasti siten, että aloittavatkin yrittäjät sisäistävät artikkeleiden sisällöt helposti.

Palvelu vastaa hyvin tämän päivän asiakastarpeeseen. Yritysten on erotuttava kilpailijoista tarjoamalla asiakkaille omien tuotteiden lisäksi palveluita, jotka tekevät heidän elämästään helpompaa. Palvelu on myös kaikille avoin ja se tavoittaa koko asiakaskunnan, jota Nordea, If ja Varma haluavat palvella.

Valve vastasi palvelun konseptista, käyttöliittymästä, visuaalisesta ilmeestä, sisällöistä ja teknisestä toteutuksesta. Palvelu rakennettiin Valveen oman sisällönhallintajärjestelmän päälle, joka sopii erittäin hyvin lisäarvoa tuottavien palveluiden alustaksi ja mahdollistaa monipuolisten ominaisuuksien rakentamisen nopealla aikataululla. 

Siirry Onnistuyrittäjänä.fi-palveluun ja ota ensimmäinen askel kohti yrittäjyyttä »

Project-Id-Version: PROJECT VERSION POT-Creation-Date: 2017-07-04 10:54+0300 PO-Revision-Date: 2015-06-09 13:11+0300 Last-Translator: Automatically generated Language-Team: none Language: fi MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit Plural-Forms: nplurals=2; plural=(n != 1);

Project-Id-Version: PROJECT VERSION POT-Creation-Date: 2017-07-04 10:54+0300 PO-Revision-Date: 2015-06-09 13:11+0300 Last-Translator: Automatically generated Language-Team: none Language: fi MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit Plural-Forms: nplurals=2; plural=(n != 1);

Ota yhteyttä

Jätäthän ystävällisesti yhteystietosi niin olemme pikimmiten yhteydessä.

Sähköpostiosoite on viallinen!
Kenttä on vaadittu!