Lukulistasi on tyhjä

Lähetä lukulista sähköpostiisi

Nordea, If, Varma

OnnistuYrittäjänä.fi

Kuinka voidaan helpottaa yrittäjien kiireistä arkea? Onko mahdollista kehittää palvelu, jonka avulla tarjotaan yrittäjille paremmat mahdollisuudet onnistua ja menestyä?

Haaste

Valve tuki Nordean, Ifin ja Varman tavoitetta palvella yritysasiakkaita kokonaisvaltaisesti yhden kanavan kautta kehittämällä OnnistuYrittäjänä.fi-sivuston. Nyt yrittäjät löytävät kaikki tarvitsemansa pankkipalvelut, vakuutukset ja eläkevakuutukset kerralla.

Johtavat pankki- ja vakuutusalan toimijat Nordea, If ja Varma yhdistivät voimansa kehittämällä OnnistuYrittäjänä.fi-palvelun yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Valve auttoi Nordeaa, Ifiä ja Varmaa konseptoimaan ja kehittämään palvelun, josta löytyy riittävästi tietoa yritystoiminnan kannalta olennaisista pankkipalveluista, vakuutuksista ja eläkevakuutuksista helposti omaksuttavassa muodossa.

Ratkaisu

Projektitiimi työskenteli yhdessä asiakkaan tiloissa ja sai kolmessa kuukaudessa valmiiksi palvelun, jonka avulla yrittäjä saa helposti rakennettua yksilöllisen palvelupaketin.

Valve vastasi OnnistuYrittäjänä.fi-palvelun konseptoinnista, käyttöliittymän, visuaalisen ilmeen ja sisältöjen suunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta. Palvelu rakennettiin Valveen oman sisällönhallintajärjestelmän päälle, sillä se soveltuu erinomaisesti alustaksi lisäarvoa tuottaville palveluille ja mahdollistaa monipuolisten ominaisuuksien rakentamisen nopealla aikataululla.  

Kysy lisää verkkopalveluista:

Sara Nikander CEO & Partner +358 45 6735 577