En

Design

Rakennamme vahvoja B2B-brändejä ja asiakas­kokemuksia, jotka perustuvat syvään asiakasymmärrykseen sekä liiketoiminta­mahdollisuuksien tunnistamiseen.

Ota yhteyttä!

Valve - Design

Miksi Valve?

B2B-brändien rakentaminen

Elämme jatkuvassa informaatiotulvassa.
Jotta
brändit voisivat saada äänensä kuuluviin, tarvitaan kykyä selkiyttää ja kirkastaa viestejä, järjestää kaaosta hallituiksi kokonaisuuksi ja löytää epäolennaisen keskeltä olennainen.

Brändi­asiantuntijamme ovat kotimaisten ja kansainvälisten yritys-, tuote- ja palvelu­brändien kehittämisen huippua.

Valve - b2b brändien rakentaminen

Miten autamme?

Kirkastus ja muotoilu

Kaikki lähtee liikkeelle brändin ytimen kirkastuksesta. Miksi yritys, tuote tai palvelu on olemassa ja mikä erottaa sen muista? Mikä on brändin arvolupaus? Mitkä ovat liiketoiminnan strategiset tavoitteet ja tärkeimmät mittarit?

Valitsemme parhaat menetelmät ja ketterät co-creation-mallit asiakkaamme tilanteen ja tavoitteiden mukaan. Uskomme yhdessä tekemiseen ja siihen, että paras tulos syntyy, kun brändin ydin on koko organisaatiolle kristallinkirkas. Brändi on organisaation jokaisen työntekijän vastuulla.

Valve - kristatus ja muotoilu

Mitä tarjoamme?

Tarinan kirjoittaminen ja visuaalisen identiteetin luominen

Kun ydin ja arvolupaus ovat selvät, laadimme brändin tarinan ja luomme visuaalisen identiteetin. Määrittelemme miltä brändi tuntuu, kuulostaa ja näyttää. Muotoilemme ja uudistamme yritysilmeen, logon, typografian sekä väri- ja kuvamaailman.

Kiteytämme yhdessä asiakkaan kanssa strategisia tavoitteita tukevan brändin ja asiakaskokemuksen sekä autamme jalkauttamaan sen erottuviksi kokemuksiksi organisaation kaikkiin kohtaamispisteisiin, niin fyysisiin kuin digitaalisiin. Design on keino tehdä halutusta mielikuvasta ja asiakaskokemuksesta totta.  

Ota yhteyttä!

Valve - tarinan kirjoittaminen ja visuaalisen identiteetin luominen

Hae sivustolta:Search our site: