Design

Brändien ja kokemusten muotoilu

design-valve

+358 50 068 7768
+358 45 6735 577

Intohimonamme on kokonaisvaltainen brändien ja asiakaskokemusten muotoilu, joka perustuu syvään kohderyhmien ja asiakastarpeiden ymmärtämiseen sekä liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamiseen asiakkaamme toimialalla ja markkinoilla. Erityisosaamisemme kuuluu haastavien B2B-toimialojen sekä julkisen sektorin ymmärrys ja brändiasiantuntijamme edustavat kotimaisten ja kansainvälisten yritys-, tuote- ja palvelubrändien kehittämisen huippua.

Kaikki lähtee liikkeelle brändin ytimen kirkastuksesta. Miksi yritys, tuote tai palvelu on olemassa ja mikä sen erottaa muista? Mikä on brändin arvolupaus? Mitkä ovat liiketoiminnan strategiset tavoitteet ja tärkeimmät mittarit? Asiakkaamme tilanteesta ja tavoitteista riippuen valitsemme parhaat menetelmät ja ketterät co-creation mallit brändin tai asiakaskokemuksen muotoilulle. Uskomme yhdessä tekemiseen ja siihen, että paras tulos syntyy kun brändin ydin on koko organisaatiolle kristallinkirkas. Brändi on organisaation jokaisen työntekijän vastuulla.

Kun brändin ydin ja arvolupaus ovat kirkkaat, autamme sen tarinan kirjoittamisessa sekä visuaalisen identiteetin luomisessa. Määrittelemme miltä brändi tuntuu, kuulostaa ja näyttää. Muotoilemme ja uudistamme esimerkiksi yritysilmeen, logon, typografian sekä väri- ja kuvamaailman.

Kiteytämme strategisia tavoitteita tukevan brändin ja asiakaskokemuksen yhdessä asiakkaamme kanssa ja autamme jalkauttamaan sen erottuviksi kokemuksiksi organisaation kaikkiin kohtaamispisteisiin, niin fyysisiin kuin digitaalisiin. Design on keino jalkauttaa haluttu mielikuva ja asiakaskokemus sekä tehdä ne todeksi.

 
Referenssejä

Cloudian uudet verkkosivut tablettitietokoneella
Työ Brändi­uudistuksella kohti hankinta­ratkaisujen ja sopimusten­hallinnan ajatus­johtajuutta – Cloudia
Invalidisäätiön uusi palvelubrändi Live
Työ Uusi vahva ja yhtenäinen palvelubrändi Live
Työ Metsä on täynnä elämää – UPM Forest Life