Digiratkaisut

Verkkosivustot, verkkokaupat ja virtuaalitapahtumat ketterästi ja ihmisläheisesti.

digiratkaisut-valve

+358 45 6735 577

Autamme organisaatioita hyödyntämään digitalisaatiota ja kehittämään markkinoinnin, viestinnän ja myynnin prosesseja tehokkaiden digitaalisten ratkaisujen avulla.

Tunnistamme digitaaliset mahdollisuudet asiakasta kohtaavissa prosesseissa aina markkinoinnista, viestinnästä ja myynnistä palveluntuotantoosi asti.

Avullamme asiakkaamme voivat laajentaa horisonttiaan ja määritellä strategisen näkemyksensä – eivät vain pysyäkseen kilpailussa mukana, vaan myös viedäkseen liiketoimintansa seuraavalle tasolle.

Autamme vision määrittelyssä ja digistrategian laatimisessa. Autamme myös hakemaan hankkeille julkista tukea.

 

 

Luomme näyttäviä ja helppokäyttöisiä verkkopalveluita monenlaisiin tarpeisiin. Laaja-alaisen tekijäkaartimme ansiosta erilaiset näkökulmat liiketoiminnasta käyttökokemukseen ja teknologiaan ovat projektitiimeissämme hyvin edustettuina.

Vastaamme verkkopalvelun toteutuksesta alusta loppuun: konseptista ja visuaalisesta suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta sekä ylläpidosta. Me voimme toteuttaa myös sisällön suunnittelun ja toteutuksen, hakukoneoptimoinnin, analytiikan implementoinnin sekä tarvittavat integraatiot esimerkiksi markkinoinnin automaation järjestelmiin.

Kanssamme kenenkään ei tarvitse jäädä yksin pohtimaan, vaan kokenut tiimimme pitää huolta projektista tuoden parhaat ratkaisut asiakkaan käyttöön.

Toteutamme yritysten verkkosivut pääasiassa WordPress-julkaisujärjestelmällä. WordPress on suosittu avoimen lähdekoodin ratkaisu. Toteutamme myös muut digitaaliset julkaisut, kuten kampanjasivustot, blogit, digilehdet ja digitaaliset vuosikertomukset.

Verkkokaupat toteutamme Magento 2 -alustalla, erityisosaamisemme ollessa B2B-verkkokaupat sekä verkkokaupat, jossa palvellaan sekä jälleenmyyjiä että loppuasiakkaita. Autamme myös verkkokauppojen migraatiossa Magenton vanhemmista versioista.

Virtuaalitapahtumat järjestetämme avaimet käteen -periatteella, johon kuuluu niin tapahtuman konsepti, tapahtuman pystytys ja testaus, sen toteuttamiseen tarvittava teknologia sekä moderointi ja tekninen tuki tapahtuman aikana.
Referenssejä

Työ Metsä on täynnä elämää – UPM Forest Life
OnnistuYrittäjänä.fi-sivusto tarjoaa yrittäjille monenlaista tietoa ja tukea samasta lähteestä.
Työ OnnistuYrittäjänä.fi
Työ Verkkokauppa palvelee B2C ja B2B-asiakkaita – Pentik