Liiketoiminnan palvelut ja prosessit

Menestystarina kumpuaa sujuvasta asiakaskokemuksesta. Meiltä löydät oikeat liiketoiminnan työkalut.

Kitkaton asiakaskokemus on parasta PR:ää: palveluiden toimivuus puhuu poikkeuksetta puolestaan. Liiketoimintaan tulee panostaa jatkuvasti uusia palveluita kehittämällä ja jo olemassa olevia prosesseja parantamalla.  

Taidokas palvelumuotoilu on aina käyttäjälähtöistä. Se on ajattelumme lähtökohta. Me tarjoamme sinulle kohderyhmäymmärtämystä, analyyttista osaamista ja tietenkin oikeat työkalut. Joko aletaan hommiin?


Tutustu Wake Excite –työkaluun

Wake Excite on myynnin työkalu, joka mullistaa sisältöjen hallinnan, vapauttaa aikaa kaupantekoon ja kertoo mitä asiakaspalavereissa tapahtuu.

» Lue lisää


Liiketoiminnan palveluihimme kuuluvat:

  • Palvelumuotoilu: prosessien digitalisointi, uusien palveluiden konseptointi, asiakaskokemuksen johtaminen
  • Verkkopalvelut ja applikaatiot: suunnittelu, toteutus ja ylläpito
  • Työkalut: myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun digitalisointi, markkinoinnin automaatio ja teknologiat

Kiitos yhteydenotosta

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

Jätäthän ystävällisesti yhteystietosi niin olemme pikimmiten yhteydessä.

Sähköpostiosoite on viallinen!
Kenttä on vaadittu!

Työmme

Onnistuyrittäjänä.fi auttaa alkuun

Nordea, If ja Varma halusivat palvella yritysasiakkaitaan paremmin. Onnistuyrittäjänä.fi -sivuston ideana oli helpottaa yrittäjien arkea tarjoamalla palvelut ja vakuutukset helposti yhden kanavan kautta. 

Novita

NovitaKnits on uudenlainen interaktiivinen alusta Novitan asiakkaille. Sivustolla yhdistyvät verkkokauppa, asiakaspalvelu ja sosiaalinen media, jossa kädentaitajat voivat verkostoitua ja pitää työpäiväkirjaa neulontaprojekteistaan. Myös lankojen ostaminen on tehty helpoksi verkkosivuston kautta.

MTV:n Ilmoituskone

Persoonallisia mainoksia yksinkertaisin menetelmin. MTV:n Ilmoituskone on verkkopalvelu, joka mahdollistaa tee se itse -mallilla toteutettavat tv-ilmoitukset ensimmäisenä Suomessa,

"On päätösten aika"

Tämä MTV:n uutisten jykevä vaalislogan vuoden 2015 eduskuntavaaleihin sisälsi vahvan viestin. Se kehotti ihmisiä määrätietoiseen vaikuttamiseen - äänestämällä.

Nokia - Esineiden internet herää henkiin    

Mobile World Congress on vuosittain järjestettävä maailmanlaajuinen mobiilialan konferenssi, jossa Nokia vuonna 2016 esitteli ensimmäistä kertaa viimeisimmän innovaationsa. Valve kehitti yhteistyössä Nokian kanssa HTML5-demoja, joilla Nokia pääsi esittelemään tosielämän sovellutuksia IoT- ja pilvipalveluteknologioidensa saralla.

Crook’s Head - a dram like no other

The legend has it that Crook’s Head was a place where crooked, but fearless men had their last sip of freedom before being shipped off to a small island prison. 

Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailman verkkopalvelu antaa joustavat mahdollisuudet sisällön tuottamiseen, asiakkaan palvelemiseen, kohdennettuihin markkinointiratkaisuihin sekä brändin rakentamiseen palvelukokemuksen kautta. 

Suomen Punainen Risti

SPR:n toimintaan liittyy paljon koskettavia tarinoita, jotka kertovat, miksi järjestö on olemassa ja mitä se saa aikaan maailmalla. Riskien keskellä -sovellukseen on tehty ja koottu hieno sisältökokonaisuus, jota SPR voi hyödyntää kaikissa eri kanavissa.