Markkinointi

Modernia ja datajohdettua markkinointiviestintää, joka kasvattaa myyntiä ja kehittää brändiä.

markkinointi-valve

+358 45 6735 577
+358 40 057 1608

Palvelemme asiakkaitamme kaikilla modernin markkinoinnin keskeisillä osaamisalueilla kuten strateginen suunnittelu, brändin kehitys ja taktinen myynnin kasvattaminen markkinoinnin avulla.

 

Intohimomme on haastavat B2B-toimialat, joissa vaaditaan syvää liiketoimintaymmärrystä ja ratkaisukeskeisyyttä kaupallisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Autamme asiakkaitamme kasvamaan kansainvälisesti. Palvelemme kaikilla keskeisillä markkina-alueilla, kuten Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa.

Emme rajaa keinovalikoimaamme yksittäisiin markkinoinnin metodeihin tai “ismeihin”. Käytämme uusia ja vanhoja keinoja asiakkaamme tavoitteen ja tilanteen mukaan, strategiasta johdetusti. Seuraamme tarkasti markkinoinnin ja myynnin keinovalikoiman kehitystä. Uudistamme jatkuvasti osaamistamme ja palvelujamme vastaamaan muuttuvan toimintaympäristön tarpeita.

Pysymme valveilla.

Hyödynnämme markkinoinnin ja myynnin uusimpia teknologioita sekä niiden mahdollistamia, dataohjattuja ja ketteriä toimintamalleja. Erilaisten projektien ja kampanjoiden lisäksi tarjoamme markkinointia jatkuvana palveluna, jossa teemme pitkäjänteisesti asiakkaamme kanssa töitä yhteisessä tiimissä.

Seuraamme työmme tuloksellisuutta mittareilla, jotka visualisoimme dashboardiin. Näin voimme priorisoida toimenpiteitä strategisten tavoitteiden ja tulosten pohjalta, jatkuvasti oppien.

Olemme #asiakkaallatöissä.

Intohimonamme on yhdistää strateginen suunnittelu, asiakasymmärrys, analytiikka, teknologioiden hyödyntäminen ja luovuus samaan, moderniin ja todistetusti tulokselliseen markkinoinnin malliin.

Osaamisemme kattaa niin markkinoinnin automaatiotyökalut, account-based marketingin kuin perinteisemmänkin keinovalikoiman. Meillä on laaja erikoisosaajien joukko, joka on palveluksessasi joustavasti ja ketterästi. Tarpeen ja tilanteen mukaan.

Olemme markkinoinnin strateginen toteuttajasi.

Ota yhteyttä
+358 45 6735 577
+358 40 057 1608Pyydä tarjous
+358 45 6735 577
+358 40 057 1608

Markkinoinnin referenssejä

Työ Liidien generointi ja myynnin tukeminen markkinoinnin automaation avulla – Solibri
F-Secure the Hunt Valve case
Työ Suuryritysten tietoturvapalvelun lanseeraaminen – F-Secure
Parma referenssi - Valve
Työ Vahva brändi vaatii rohkeutta ja näkyvyyttä – Parma