En

Tapahtumat

Autamme kohtaamaan sidosryhmät mieleenpainuvalla, mielenkiintoisella ja ammattimaisella tavalla.

Ota yhteyttä!

Valve - tapahtumat

Miksi Valve?

Tapahtumat tavoitteiden tukena

Meillä on syvää ymmärrystä ja osaamista tapahtumista, teknologioista ja kokemusten rakentamisesta. Palvelemme asiakkaitamme hyödyntämällä strategista näkemystä ja taktista osaamista markkinoinnista, viestinnästä, tapahtumista ja teknologioista.

Lähestymme tapahtumia kokonaisvaltaisesti. Emme näe tapahtumia yksittäisinä toteutuksina vaan keinoina tehostaa myyntiä ja markkinointia sekä tukea strategisia tavoitteita.

Valve - Tapahtumat tavoitteiden tukena

Miten olemme avuksi?

Suunnittelusta toteutukseen

Tarjoamme kokonaispalvelun, jossa virtuaali- ja hybriditapahtumat kytketään osaksi dataohjattua markkinointia ja myyntiä. Konkretisoimme asiakkaan strategian ja ydinviestit yhdistämällä nykyaikaista markkinointia, erilaisia sisältöjä, tarinankerrontaa sekä teknologiaratkaisuja. Kaikki räätälöidään eri sidosryhmille sopiviksi.

Tarjoamme mielenrauhaa palvelualttiudella, paneutumisella ja proaktiivisuudella. Vapautamme samalla asiakkaan käsiä muuhun työhön. Tapahtumien 360 asteen osaamisemme ulottuu pitkän aikavälin suunnittelusta tuotantoon ja uusien työkalujen haltuunottoon.

Valve - suunnittelusta toteutukseen

Mitä tarjoamme?

Tapahtumat räätälöitynä tarpeisiisi

Suunnittelemme ja tuotamme edistyksellisiä tapahtumia 3D-maailmaan perustuvine ympäristöineen ja showroomeineen. Showroomit sitouttavat asiakkaat vaikuttavien 3D-visualisaatioiden avulla. Ne voidaan sovittaa nykyisen verkkosivuston jatkeeksi. Yksinkertaisimmillaan kyseessä taas voi olla toimintavarma ja laadukas striimi, joka takaa vaikuttavan osallistujakokemuksen.

Houkuttelemme osallistujat vaikuttavilla sisällöillä tapahtumaan. Huolehdimme, että myynti saa laadukkaita pelipaikkoja. Integroimme tarvittaessa nykyiset CMS-, CRM- ja markkinoinnin automaatiojärjestelmät tapahtumakokonaisuuteen. Pidämme huolta toimintavarmuudesta, datan hallinnasta ja järjestelmien hyödyntämisestä.

Kun yhdistämme tapahtumat osaksi myynnin ja markkinoinnin keinoja vahvalla liiketoimintaymmärryksellä, saamme aikaan mitattavia tuloksia.

Ota yhteyttä!

Valve - Tapahtumat räätälöitynä tarpeillesi

Hae sivustolta:Search our site: