Tapahtumat

Kun tapahtumat hakevat uusia muotojaan ja virtuaalitapahtumien määrä nousee raketin lailla, avautuu tapahtumajärjestäjille ihan uusi maailma. Autamme sinua järjestämään virtuaalitapahtuman, joka erottuu satojen arkisten online-tapaamisten massasta

+358 40 0708 787

Onnistunut tapahtuma vaikuttaa laadullaan

Virtuaalitapahtumassa tärkeintä on tarjota osallistujalle laatua ja vaikuttavuutta, vuorovaikutteisuutta unohtamatta. Onnistunut tapahtuma on osallistujien mielessä vielä tapahtuman jälkeenkin, etenkin silloin kun tapahtuman etukäteis- ja jälkimarkkinointi on kunnossa.

Yksinkertaisuudessaan onnistunut tapahtuma voi olla esimerkiksi luento, jonka toimintavarma ja laadukas striimi takaa vaikuttavan osallistujakokemuksen. Pisimmälle vietynä taas voidaan puhua esimerkiksi täysin 3D-maailmaan rakennetusta tapahtumaympäristöstä, jossa osallistuja saa moniaistillisen ja interaktiivisen kokemuksen. Virtuaalitapahtuma onkin parhaimmillaan kokonaisvaltainen elämys, joka inspiroi ja innostaa osallistujaansa.

Virtuaalitapahtuma voidaan toteuttaa kokonaan live-striimauksena tai ennakkotallenteena. Se voi olla myös yhdistelmä molempia, jolloin kokemusta on rikastettu kahdensuuntaisella vuorovaikutuksella. Käsikirjoitus ja kohderyhmälle suunniteltu sisältö ja formaatti ovat avainasemassa virtuaalitapahtuman suunnittelussa.

Virtuaalitapahtuma tai webinaari

Virtuaalitapahtuma on helppo ja laadukas vaihtoehto siirtyneille live-tapahtumille. Alusta, studio ja sen lavasteet sekä tapahtuman sisältö on räätälöitävissä tarpeen mukaan. Myös kahdensuuntainen vuorovaikutus on helposti toteutettavissa. Virtuaalitapahtumaa voidaan rikastuttaa esimerkiksi ennakkoon tuotetuilla videomateriaaleilla, äänestyksillä, viestiseinällä tai pienryhmäkeskusteluilla.

Monisalitoteutus tai virtuaalimessut

Monisalitoteutus on laajempi virtuaalitapahtumakokonaisuus, jossa osallistuja voi valita haluamansa useista rinnakkaisista striimeistä. Tapahtumaan voidaan luoda monipuolisuutta messualueella, jossa on virtuaaliständejä tai erillisiä verkostoitumis- tai kokoustiloja. Tapahtumakumppaneille tai osallistujille voidaan myydä maksullisia tapahtumalippuja. Tapahtuma on tehokas keino tuottaa uusia liidejä ja sen prosessiin kannattaakin kytkeä mukaan markkinoinnin automaatio.

Virtuaalinen 3D-maailma tai näyttelytila

Pelillistetty 3D-maailma mahdollistaa moniaistillisen tapahtumaelämyksen, jossa virtuaaliteknologian avulla voidaan esitellä esimerkiksi fyysisiä koneita. Näin osallistujat tuntevat olevansa samassa tilassa myyjän ja esiteltävän koneen kanssa. CAD-suunnitelmien avulla 3D-mallinnettu kone voidaan skaalata näkymään kokonaisuudessaan tai tarkastella niiden yksityiskohtia tarkemmin. 3D-maailmaa voidaan helposti yhdistää myös muihin virtuaalitapahtumaelementteihin.

Virtuaalitapahtuma avaimet käteen -periaatteella

Tarjoamme virtuaalitapahtumien suunnittelun, konseptin ja kokonaisvaltaisen toteutuksen avaimet käteen -periaatteella. Tiimimme on läsnä koko prosessin ajan. Hoidamme myös tapahtuman markkinoinnin, kutsuprosessin ja sisällöt räätälöitynä tapahtumasi tarpeeseen.

 

Haluatko kuulla lisää tai tarvitsetko apua tulevan tapahtuman kanssa? Ota yhteyttä Pauliina Kuokkaan (Head of Events): 0400 70 8787 tai pauliina.kuokka@valve.fi.