En

Teknologiat

Autamme organisaatioita hyödyntämään uusimpia teknologioita ja kehittämään markkinoinnin, viestinnän ja myynnin prosesseja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Ota yhteyttä!

Valve - teknologiat

Miksi Valve?

Teknologiat palvelemaan liiketoiminnan tavoitteita

Uskomme markkinointiin ja viestintään, jossa teknologiat on kytketty vahvasti strategiaan ja arjen tekemiseen asti. Tunnistamme digitaaliset mahdollisuudet  markkinoinnissa, viestinnässä, myynnissä ja palvelutuotannossa. Kokeneet konsulttimme johtavat teknologioiden käyttöä ja kehittämistä liiketoiminnan tavoitteiden ja tarpeiden pohjalta.

Valve - Teknologiat palvelemaan liiketoiminnan tavoitteita

Miten olemme avuksi?

Teknologiat osaksi arkea

Käytämme hyödyksi uusimpia teknologioita sekä niiden mahdollistamia dataohjattuja ja ketteriä toimintamalleja. Luomme näyttäviä ja tehokkaita verkkopalveluita, markkinoinnin automaation toteutuksia ja dashboardeja monenlaisiin tarpeisiin. Laaja tekijäkaartimme edustaa kattavasti erilaisia näkökulmia liiketoiminnasta käyttökokemukseen ja teknologiaan. 

Yhdistämme strategisen markkinoinnin osaamisen taktiseen tekemiseen ja työkalujen hyödyntämiseen. Käytämme inbound- ja account-based-markkinoinnin parhaita oppeja.

Valve - Teknologiat osaksi arkea

Mitä tarjoamme?

Verkkosivustot ja markkinoinnin automaatiot

Vastaamme koko verkkosivuprojektista: konseptista, visuaalisesta suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta, ylläpidosta sekä kehitystyöstä. Meillä on vahva osaaminen WordPressistä, Episerveristä ja HubSpotista. Voimme toteuttaa myös sisällön suunnittelun ja toteutuksen, hakukoneoptimoinnin, analytiikan implementoinnin sekä tarvittavat integraatiot esimerkiksi markkinoinnin automaation järjestelmiin.

Tarjoamme avaimet käteen -periaatteella markkinoinnin automaation (HubSpot ja Salesforce Pardot) käyttöönottoja, teknologioiden operointia sekä raportoinnin ja analytiikan kehittämistä.

Ota yhteyttä!

Valve - Verkkosivustot ja markkinoinnin automaatiot

Hae sivustolta:Search our site: