En

Vaikuttavat sisällöt

Laadukkaat sisällöt vahvistavat brändiä ja toimivat myynnin ja vaikuttamisen välineenä. Ilman sisältöjä konsepti, viestintäsuunnitelma tai tekninen ratkaisu ei pääse toteutumaan. Tekstien, videoiden, kuvien ja kuvitusten avulla haluttu viesti siirtyy vastaanottajalle ja saavuttaa asetetut tavoitteet. Siksi sisällöt ovat olennainen osa kaikkia palveluitamme.

Ota yhteyttä!

Konseptista toteutukseen

Sisällöt kanavien ja kohderyhmien mukaan

Meillä on vankka kokemus laajoista, tavoitteellisista sisältökokonaisuuksista, jotka käsikirjoitetaan vastaamaan kanavien ja kohderyhmien tarpeita. Ohjeistamme, ideoimme ja sparraamme asiakkaan tekijätiimiä tai toimimme tuotannon tekijöinä ja viimeistelijöinä. Sisällöntuottajat työskentelevät rinnakkain muiden asiantuntijoidemme kanssa, mikä takaa joustavan kommunikaation, napakat aikataulut ja eheän laadun.

Ruutukaappaus R4-yrityksen etusivulta, joka on kuvitettu työntekijöillä, joilla on kypärät ja työtakit.

Koskettavat tekstit

Kiinnostavat ja helppotajuiset sisällöt

Elämme jatkuvassa informaatiotulvassa. Jotta brändit voisivat saada äänensä kuuluviin, tarvitaan kykyä selkiyttää ja kirkastaa viestejä. Toteutamme mielenkiintoisia, helposti ymmärrettäviä ja myyviä tekstejä vaikeistakin aiheista. Asiantuntijamme ovat kokeneita B2B- ja julkisen sektorin kirjoittajia, ja omaksuvat uudet aiheet nopeasti. Tuotamme tekstiä suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Olemme mestareita kiteyttämisessä ja asiakasnäkökulman huomioimisessa.

Kaksi älypuhelinta, joiden näytöillä on Instagram-postaus.

Kuvitukset ja visualisoinnit

Infograafit | prosessikuvat | kartat | animaatiot

Monimutkaiset asiat vaativat taidokkaasti tehtyjä kuvauksia, visualisointeja sekä animointeja, jotta viesti tavoittaa kohderyhmän ja saa aikaan toivotun muutoksen. Erikoiskykyihimme kuuluu haastavien asioiden visualisointi infograafien, prosessikuvien ja karttojen avulla. Teemme sisällöistä kieliversioita ja suunnittelemme ne saavutettaviksi.

Kameraan selin oleva henkilö kannettavan tietokoneen äärellä, jonka näytöllä on kuva kartasta.

3D-kuvat ja animaatiot

Vaikuttavuutta vahvalla visuaalisuudella

Suurien kokonaisuuksien, konseptien ja prosessien kuvaaminen onnistuu parhaiten lyhyiden animaatioiden tai 3D-kuvien avulla. Etenkin 3D-kuvat pääsevät oikeuksiinsa tarinankerronnassa, jolta vaaditaan jopa valokuvantarkkojen yksityiskohtien kuvaamista lähietäisyydeltä. 3D-kuvat ja animaatio mahdollistavat myös uuden materiaalin tuoton pienten variaatioiden ja kuvakulmien kautta.

Lue lisää: VFX ja 3D-animaatio

3D-kuvattu hopeansävyinen Nokian reititinprosessori tummansinistä valotäplillä kirjailtua taustaa vasten.

Ota yhteyttä!

Hae sivustolta:Search our site: