Projektipäällikkö

Haemme projektipäällikköä liikkuvankuvan yksikköömme työskentelemään monimediallisten mainostuotantojen parissa. 

Tulet työskentelemään osana kovan tason tekijöistä koostuvaa in-house tiimiä ja vastuullasi on liikkuvankuvan tuotantojen, budjettien ja aikataulujen laadinta sekä niiden tarkka seuranta. Sinulta odotetaan filmi- ja animaatio (2D ja 3D) -tuotantojen perustuntemusta ja ymmärrät koko tuotantoputken alkutuotannosta jälkituotantoon. Työtehtävässä toimit päivittäin suorassa asiakasyhteydessä, joten sinulta odotetaan erinomaisia sosiaalisia taitoja ja kommunikaatiokykyä.

Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta projektihallinta-/asiakkuudenhoitotehtävistä mainos-/media-alalta. Vaadimme sinulta myös tietämystä liikkuvankuvan tuotantoprosesseista ja työvaiheista sekä ymmärrystä monimediallisista kampanjatoteutuksista eri kanaviin.

Odotamme sinulta:

  • Rautaista projektinhallintakykyä
  • Erinomaisia sosiaalisia taitoja
  • Innokasta ja oma-aloitteista asennetta
  • Kykyä työskennellä osana luovaa tiimiä ja johtaa tiimin työskentelyä
  • Aiempaa työkokemusta mainos-/media-alalta

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään maamme menestyneimpien B2B-yritysten markkinointia. Rakennamme Valveesta maan johtavaa markkinoinnin asiantuntijaorganisaatiota, joka auttaa asiakkaitaan lunastamaan digitalisaation tuomat mahdollisuudet. Tukenasi on Valveen asiantunteva ja nälkäinen 160 hengen tiimi. Monipuolisen osaajajoukkomme avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti ja huolehtimaan siitä, että kunnianhimoisimmatkin ideat saadaan toteutettua.

Haku umpeutuu 1.8.2017. Paikka täytetään kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakulomakkeeseen pääset tästä.

Valve on markkinoinnin, viestinnän ja teknologian yhdistäjä. Autamme asiakkaitamme 160 asiantuntijan voimin muuttumaan ja menestymään digitalisoituvassa maailmassa strategisen näkemyksemme ja kokonaisvaltaisen osaamisemme kautta. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 16 miljoonaa euroa. Visiomme on mullistaa toimialoja, kasvattaa asiakkaidemme brändiarvoa ja tuottaa heille mitattavaa kilpailuetua.