Lukulistasi on tyhjä

Lähetä lukulista sähköpostiisi

Kiinteistömaailma

Suomen suosituin kiinteistöportaali ja katsotuimmat esittelyvideot

Kiinteistömaailma haluaa palvella asuntojen myyjiä ja välittäjiä aina vain paremmin. Muutama vuosi sitten päätettiin, että on aika mullistaa toimialaa ja siirtyä verkkoon palvelemaan asiakkaita – ylivoimaisen asiakaskokemuksen keinoin.

Haaste

Valveen uudistaman verkkopalvelun ansiosta asunnon etsiminen on nyt helppoa kaikissa tilanteissa, kaikilla laitteilla. Kiinteistömaailman verkkopalvelu toimii tehokkaana asiakashankintakanavana ja tarjoaa alustan monipuolisille markkinointitoimenpiteille ja suosituille sisällöille.

Kiinteistömaailman verkkopalvelu erilaisissa laitteissa

50 %
Suurempi ajankäyttö verkkopalvelussa
228 %
Enemmän yhteydenottoja myytäviin kohteisiin liittyen
2100 %
Enemmän yhteydenottoja mobiilikäyttäjiltä

Kiinteistömaailman verkkopalvelu on yrityksen markkinoinnin ja brändin rakentamisen keskeisimpiä työkaluja. Portaali toimii alustana monipuolisille markkinointisisällöille ja mahdollistaa pitkälle kohdennettujen markkinointiratkaisujen hyödyntämisen.

Ratkaisu

Tavoittaakseen aktiiviset kodinvaihtajat Kiinteistömaailma toi asuntojen esittelyvideot verkkoon ensimmäisenä yrityksenä Suomessa. Uusi formaatti saavutti nopeasti suuren suosion, sillä se helpottaa asunnonostajien ja -myyjien arkea.

Valve osallistuu Kiinteistömaailman markkinointitoimenpiteiden, verkkopalvelun, -näkyvyyden ja -sisältöjen kehittämiseen. Tekemistä ohjataan koko ostoputken kattavan REAN-mallin avulla ja toimenpiteiden tehokkuutta arvioidaan analytiikkaa aktiivisesti seuraamalla.

Tulokset

Verkkopalvelussa vietetään nyt keskimäärin 50 % enemmän aikaa.

Myytäviin kohteisiin liittyvien yhteydenottojen määrä on kasvanut 228 %.

Mobiilikäyttäjien yhteydenotot ovat lisääntyneet 2100 %.

Kysy lisää digitaalisesta asiakaspolusta:

Sara Nikander CEO & Partner +358 45 6735 577